Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
Rweqerew333
Pasta amfetaminowa, to nie jest produkt od razu do użytku. Można powiedzieć produkt „nie w pełni dokończony” – to tak bardzo uproszczając.
W skrócie jest na ostatniej prostej do możliwości użycia (np. wciągnięcia).
Ja robię tak, biorę kartkę (zwykłą z zeszytu) i na tej kartce rozcieram pastę, tzn. na całej szerokości, aby była możliwie mała warstwa,
odczekuje 20-40 min. ( czas zależy od stopina wilgoci pasty) i ja po tym czasie zdrapuję kartą.
Wilgoć w dużym stopniu odchodzi i zabieram się do wielokrotnego (już na blacie) ponownego rozcierania i siekania.
I tak jakieś 10-20 razy i powinno być ok.
Siekasz jak por na surówkę.
Pasta amfetaminowa, to nie jest produkt od razu do użytku. Można powiedzieć produkt „nie w pełni dokończony” – to tak bardzo uproszczając.
W skrócie jest na ostatniej prostej do możliwości użycia (np. wciągnięcia).
Ja robię tak, biorę kartkę (zwykłą z zeszytu) i na tej kartce rozcieram pastę, tzn. na całej szerokości, aby była możliwie mała warstwa,
odczekuje 20-40 min. ( czas zależy od stopina wilgoci pasty) i ja po tym czasie zdrapuję kartą.
Wilgoć w dużym stopniu odchodzi i zabieram się do wielokrotnego (już na blacie) ponownego rozcierania i siekania.
I tak jakieś 10-20 razy i powinno być ok.
Siekasz jak por na surówkę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !