Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ?
(22.01.2025, 18:13)Nightmares napisał(a): Firana 2mmc, pierwszy keton, ktorego sprobowalem i wpadlem w ciag, bo w holandii to mozna nadal zamowic legalnie przez neta, dycha za 70 euro, 1-3 dni i paczuszka jest
Widziałam to 2mmc gdzieś na holenderskim sklepie i myślałam żeby zamówić bo do Niemiec to lajtowo … ale pomyślałam że to jakieś dziadostwo co nie kopie … jaki efekt to daje?
(22.01.2025, 01:58)Martin napisał(a): Mayka90 Jeżeli szukasz czegoś co działa podobnie do tych substancji to do zastąpienia mdma/pix czyli euforia i miłość do całego świata to interesują cię 4cmc/3cmc/4mmc/3mmc z tych podstawowych i szeroko dostępnych. Najbardziej godne uwagi jest 4mmc pełne przyjemności i pluszowości, potańcujesz i rozleje cię na kanapie jak będzie trzeba, choć wszystkie te substancje działają podobnie moim zdaniem ta jest najgodniejsza uwagi. Z ciekawostek możesz poszukać 5apb/6apb.Nooo dziękuję za piękną rozpiskę ! 😎 zamówione mam na próbę 1 gieta 4mmc . Jak polecasz przyjmowac ? 🫣
Popularnym odpowiednikiem dla fety będzie nep/hexen na forum widziałem też 3fmc, z amfetamin 2fma. Jeżeli szukasz jeszcze mocniejszych stymulantów to alfy jak a-pihp/mdphp chociaż te na początku bym odradzał.
Zazdroszczę bycia wyzerowanym i życzę samych przyjemnych przygód w świecie RC .
(22.01.2025, 15:49)Nightmares napisał(a): Tak - sa lepsze. Maja wiekszy potencjal uzalezniajacy i jakies cisnienie na fete albo emke, to przy tym jest nic, wrocilem po 2,5 roku do cpania, sprobowalem pierwszy raz rc i mam za soba 4 miesiace cpania, a w tym okresie zjedzone okolo 110g ketonow - glownie mefa i ortomefa, recki dopy i sero popalone, caly rozjebany jestem. To juz jest wiekszy kaliber dragow niz jakas feta imo.
Pamiętam jak w ośrodku kiedyś spotkałam ( ba ! Już ponad 12 lat temu ) gościa co był uzależniony od RC . Powiedział mi - nie pakuj się w to nigdy . I po tym co napisałeś właśnie mi się to przypomniało …. A leci do mnie na próbę jedna 4mmc… no i co wyrzucę ? 🫣
Tg: @mayka3la