Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[MacroDroid] - Konfiguracja telefonu
Jasne, napewno się da, trzeba by było zrobić funkcje żeby po odpaleniu aplikacji
Sprawdzalo czy na ekranie (bo jak VPN jest odpalony to jest przeważnie wiszący komunikat że sieć VPN aktywna) jeśli nie wykryje tego komunikatu to aplikacja się zamknie lub wyświetli powiadomienie, czy cokolwiek sobie wymyślisz.
Pewnie jest jakaś lepsza możliwość wykonania tego ale to pierwsze co mi wpadło do głowy, najprostsze.
Jest też po prostu opcja "Stan VPN" która sprawdza stan VPN ale nie sprawdzałem jeszcze więc podalem to co wiem że by działało
lub "Adres IP" jesli masz taki sam to go wklepiesz tam i już, będzie sprawdzac za każdym razem
Ja mówię, możliwości jest baaardzo wiele, można skonfigowac tak pod siebie telefon że będzie działał jak robot
Jak bede grzebał w tej appce to zrobię tą funkcję sprawdzania VPNa i wstawię tu gotowe makro
Sprawdzalo czy na ekranie (bo jak VPN jest odpalony to jest przeważnie wiszący komunikat że sieć VPN aktywna) jeśli nie wykryje tego komunikatu to aplikacja się zamknie lub wyświetli powiadomienie, czy cokolwiek sobie wymyślisz.
Pewnie jest jakaś lepsza możliwość wykonania tego ale to pierwsze co mi wpadło do głowy, najprostsze.
Jest też po prostu opcja "Stan VPN" która sprawdza stan VPN ale nie sprawdzałem jeszcze więc podalem to co wiem że by działało
lub "Adres IP" jesli masz taki sam to go wklepiesz tam i już, będzie sprawdzac za każdym razem
Ja mówię, możliwości jest baaardzo wiele, można skonfigowac tak pod siebie telefon że będzie działał jak robot
Jak bede grzebał w tej appce to zrobię tą funkcję sprawdzania VPNa i wstawię tu gotowe makro
Wiadomości w tym wątku |
[MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Inferno - 22.01.2025, 01:38
RE: [MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Czeslawo - 22.01.2025, 02:45
RE: [MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Martin - 22.01.2025, 05:36
RE: [MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Rweqerew333 - 22.01.2025, 18:22
RE: [MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Inferno - 22.01.2025, 20:06
RE: [MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Firana - 23.01.2025, 12:26
RE: [MacroDroid] - Konfiguracja telefonu - przez Inferno - 23.01.2025, 15:05
|