Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
(22.01.2025, 20:51)Czeslawo napisał(a): Rweqerew333
Pasta amfetaminowa, to nie jest produkt od razu do użytku. Można powiedzieć produkt „nie w pełni dokończony” – to tak bardzo uproszczając.
W skrócie jest na ostatniej prostej do możliwości użycia (np. wciągnięcia).
...
w zależności kto to sprzedaje, czy producent - vendorowi czy vendor - detalowi
czasami po prostu pewni producenci oznaczają tak tzw "swieżośc towaru" bo mokry to że dop wyszedł z patelni
tak jak w przypadku produkcji można mówić, że ta cała pasta to czysty produkt, ale po prostu wilgotny ( nie dokończony )
tak w przypadku vendora MOŻE ( ale nie koniecznie musi ) świadczyć o tym, że vendor może nas ( ale tak jak piszę nie musi ) robić w uja dodając do niej dodatki, no i najzwyczajniej w świecie zwiększając też wagę podczas sprzedaży ( a fetę się kopie chyba najłatwiej, z całego wciągalnego świata bo tam może w niej siedzieć wszystko, zwł, jak mamy do czynienia z namiastką chociaż dobrego towaru w składzie )
jak tu jest w przypadku naszego forumowego vendora nie wiem, dodaję swoje 3 grosze do paru rzeczy jakie widziałam wiadomo gdzie, na filmach
ale ciekawa jestem jeszcze waszej opinii...
no i tak jak pise Czeslawo jest ona na ostatniej prostej do użycia, trzeba sobie to osuszyć
mrrrrau