Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
31.01.2025, 19:02
Imo, to wszystko, o czym mówicie w postach powyżej (rozmowa z psiapsi) to nie wynik empatii tylko właśnie stymulacji wyjebanej w kosmos. Przy fecie inaczej to nie działa.
O pustej nic nie powiedziałem. Też lubię, a w zasadzie lubiłem czasami wziąć z dobrym kumplem.
Ale ostatnimi czasy każdy ma tyle do powiedzenia, że się przekrzykujemy. Nie wiem, czy to wynik przećpania mózgu, jakości towaru, czy tego, że w życiu tyle się dzieje.
Ale przy CMCkach jest mniejszy problem z tym "przegadywaniem się nawzajem", pewnie właśnie w wyniku empatii i chęci wysłuchania drugiej osoby.
(31.01.2025, 19:38)DarkSonia napisał(a): dla NAS to właśnie NIEjest pusta stymulacja - a bardzo produktywna, można przegadać pół życia.
O pustej nic nie powiedziałem. Też lubię, a w zasadzie lubiłem czasami wziąć z dobrym kumplem.
Ale ostatnimi czasy każdy ma tyle do powiedzenia, że się przekrzykujemy. Nie wiem, czy to wynik przećpania mózgu, jakości towaru, czy tego, że w życiu tyle się dzieje.
Ale przy CMCkach jest mniejszy problem z tym "przegadywaniem się nawzajem", pewnie właśnie w wyniku empatii i chęci wysłuchania drugiej osoby.