Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
11.02.2025, 08:53
(09.02.2025, 14:30)DarkSonia napisał(a): może dlatego, że wielu nie potrafi wysuszyć pasty?
To jest tak na poważnie odpowiedź? Czy po prostu bekę sobie robisz?
Po pierwsze wystarczy otworzyć Samarę z pastą i położyć w ciepłym, suchym, ciemnym miejscu na kilka h i tyle. Można na grzejnik. Cała filozofia.
Po drugie myślisz, że wysuszona pasta będzie klepać jak ta druga feta na sklepie ?
Tylko dlatego, że została wysuszona?
Bo takie myślenie można wywnioskować z Twojej wypowiedzi....
Chyba, że nie skumałaś mojej wypowiedzi.
Pasta to inna amfa niż ta już "gotowa"
Albo jest robiona inną syntezą albo po prostu jest w niej więcej % amfetaminy niż w tej już prawie "gotowej" do sniffa.
Wolę żeby mi z 50 zostało 35-30g suchej amfy 30-40% [ tak strzelam więc hejterki niech się nie odpalają
] niż kupić 50 i zostaje 45-48g ale 15% amfy w Amfie.Na dill ta druga opcja jak najbardziej ok bo teraz każdy to łyknie bo to i tak jest mocniejsze niż połowa tego co lata na ulicy w całej Polsce.
Pasta do własnego użytku. Ja bym tak to rozdzielił
Chociaż też można dowalić kofeiny, kreatyny np. do 100g pasty 50g kreatyny i wyjdzie nam 100 suchego towaru i pewnie mocniejszego niż ta druga
Choć powiem szczerze, że pierwszy raz widzę, że pasta jest droższa niż sucha amfa
No nic. Trzeba samemu ja sprawdzić i napisze reckę.
Bo próbowałem tej prawie suchej no i pisząc szczerze..... Słabe to. A amfe walę od święta. Niedaleko mnie typek goni fetę i naprawdę z ręką na sercu jego uliczna jest dużo lepsza od tej prawie suchej od Vendora
Jestem szczery i pisze jak jest.
Jeśli ta pasta naprawde jest taka dobra i jest taka różnica pomiędzy tymi dwoma c ma Vendor. To moim zdaniem Vendor powinien zrobić promo na suchą żeby to wyprzedać i skupić się na paście albo następnym razem ogarnąć suchą o takiej samej albo i większej jak ta plastelina 👊🏼
Pozdro.