Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5APB
03.07.2022, 06:11
5-APB jest empatogennym związkiem psychoaktywnym podstawionych klas benzofuranu , podstawionej amfetaminy i podstawionej fenetylaminy . 5-APB i inne związki są czasami nieformalnie nazywane „Benzofury”
5-APB jest powszechnie spotykany jako bursztynian i chlorowodorek. Sól chlorowodorkowa jest o 10% silniejsza wagowo i należy odpowiednio dostosować dawki.. (cytat z wiki)
Trochę ode mnie.
Dziwi mnie tak mała popularność, bo uważam to za obok molly najlepszy party-drug. Nie ma takiego rozlewu serotoniny i trybu kanapy co przy 6-APB. Owszem działanie euforyczne jest na wysokim poziomie, ''stopień'' poniżej 6tki, ale jest energia i chęć do działania w sam raz na baletowanie. Wejście u mnie przy 90mg hcl to srogi nie ogar w oczach. Wyglądasz jak kameleon bo wywija je na wszystkie strony i nie sposób nad tym zapanować. Po godzinie już jest w miarę ok, tak w miarę to dobre określenie
Czas trwania podobny do 6tki z peakiem godzinę krótszym, i długie przyjemne zejście nazywane afterem który potrafi trwać zaliczając go do efektów po, dobrych 10h. Aspekt psychodeliczny ciut mniejszy jak przy 6tce ale zależne od dawki.
Kluczowy będzie dobry sort a się kolego zdziwisz, a jakby inaczej
5-APB jest powszechnie spotykany jako bursztynian i chlorowodorek. Sól chlorowodorkowa jest o 10% silniejsza wagowo i należy odpowiednio dostosować dawki.. (cytat z wiki)
Trochę ode mnie.
Dziwi mnie tak mała popularność, bo uważam to za obok molly najlepszy party-drug. Nie ma takiego rozlewu serotoniny i trybu kanapy co przy 6-APB. Owszem działanie euforyczne jest na wysokim poziomie, ''stopień'' poniżej 6tki, ale jest energia i chęć do działania w sam raz na baletowanie. Wejście u mnie przy 90mg hcl to srogi nie ogar w oczach. Wyglądasz jak kameleon bo wywija je na wszystkie strony i nie sposób nad tym zapanować. Po godzinie już jest w miarę ok, tak w miarę to dobre określenie
Czas trwania podobny do 6tki z peakiem godzinę krótszym, i długie przyjemne zejście nazywane afterem który potrafi trwać zaliczając go do efektów po, dobrych 10h. Aspekt psychodeliczny ciut mniejszy jak przy 6tce ale zależne od dawki.
Kluczowy będzie dobry sort a się kolego zdziwisz, a jakby inaczej
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Wiadomości w tym wątku |
5APB - przez dekadan89 - 03.07.2022, 06:11
RE: 5APB - przez Lifeisbrutal - 09.02.2023, 10:20
RE: 5APB - przez voice.of.voiceless - 09.02.2023, 10:26
RE: 5APB - przez Lifeisbrutal - 09.02.2023, 10:47
RE: 5APB - przez RaeminGhos - 09.02.2023, 20:26
RE: 5APB - przez RaeminGhos - 09.02.2023, 20:48
RE: 5APB - przez voice.of.voiceless - 09.02.2023, 21:02
RE: 5APB - przez RaeminGhos - 10.02.2023, 22:12
RE: 5APB - przez Ell Ćpunek - 23.08.2024, 13:55