Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zapasy przed banem w NL
(24.03.2025, 18:20)M7G9O napisał(a): Substancje które wymienili tutaj horsii Lukas1985 i Czeslawo to zdaje się dosyć wyszukane związki i trzeba mieć chęci i ciekawość do ich testowania, a samo to już powoduje, że mniej osób je zna i nikt po banie nie będzie ich szukał, więc raczej nie będzie się opłacało odpalać labu, żeby syntezować coś takiego.
Obstawiam, że takich "koneserów" przeróżnych związków jest znacznie mniej niż ludzi pokroju mnie czy Ciebie DarkSonia czyli "walnę sobie mefika albo cmc i będzie git."
A to przekłada się na znacznie mniejszy popyt.
Kiedyś 12-15 lat temu tematy puchły. Ludzie testowali, bo na półkach sklepowych produktów było po kilkanaście / kilkadziesiąt. Dostawców było trochę więcej niż teraz. Kiedyś dostawcy reklamowali się w clearnecie a i Chińczyków było wielu.
Nikt nie myślał (no dobra mało kto myślał) o jakichś śmieciach typu nitazeny czy -finy. RC to była zabawa to był bufedron czy pentedron to była moc typu alfa i zgniatacza typu mefedron.
Co do substancji amfetaminowych czy furanów to jest inny wymiar ćpania. Wrzucasz setkę i Cię trzyma 2-3h. Chodzisz z bananem na pysku, ogarniasz w wszystko i nie martwisz się czy coś widać czy nie. Wrzucasz fenmetrazyne i lecisz na połówce pół dnia i ew noc ( bo zasnąć po tym bardzo ciężko). Wiedzą sama wskakuje do głowy, nie ma burdelu w głowie, nie plącze Ci się język i nie ma chaosu w tym co robisz.
Ja już wielokrotnie pisałem. Gdybym dziś ćpał to nie idę w ketony. Szkoda zdrowia, czasu i kasy. Bo na b-k na weekend musisz wywalić 200-300/400zl a na taki fajny zestaw imprezowy oparty na amfetaminach to może stówka i lecisz. No i jest trochę zdrowiej, bo nie trzeba wpierdzielic tego 10gr.
Ps. Co do DarkSonii dawno już dałem jej ignora. Szkoda czasu na kogoś kto nie ma bladego pojęcia o czym pisze.