Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zapasy przed banem w NL
(25.03.2025, 01:04)horsii napisał(a): To jest kompletne, całkowite niezrozumienie tego o czym jest temat. Podobnie jak całkowite niezrozumienie, zdaje mi się, w ogóle wszystkiego, o czym sonia się na tym forum wypowiada.Każdy z nas ma pewien zapas energii. Masz pewien zapas energii na dzień, tydzień czy rok. Możesz go pożytkować na coś co lubisz a możesz na bezsensowne dyskusje. To wybór każdego.
Taka Sonia jest młoda, otacza się ludźmi o podobnych poglądach więc ona nie widzi powodu dla którego miałaby zmieniać swoje poglądy.
Popisze trochę bzdur, wrzuci kilka klikalnych newsów i kolejne 2-3gr wpadną.
-
Pisałem o N-f. Był to jeden z najlepszych v swoich czasów. To ich alfy podbijały serca użytkowników. To oni dostarczali w największej mierze towar np legalnym w latach 2014-16. To od nich szła większość rynku. Oni wystawiali faktury itd.
Jednak większość ludzi tutaj nie miała ich towaru. Widziałem ich cennik hurtowy, bo swojego czasu podałem namiar na nich kilku v. I chłop który działał w 2016 biorąc od nich +10kg miał w cenę za.dyszke cmc 400-450zl. Czyli cena której na forach się nie akceptowało - jednak te substancje... To było coś innego. No ale ludzie woleli żółte śmierdzące sorty po 15-20zl za gram gdzie vendor miał to o 2-3zl. Przypomnę tylko, że jeden vendor jak mu zaczął towar się utleniać to puścił to po 5zl - i jak się śmiał to i tak na tym zarobił 😄
-
Sam swojego czasu kupowałem taki towar. Jednak jak spróbowałem czystego towaru to szybko wolałem dołożyć i mieć spokój.
-
Czemu wspominam o N-F ? Bo ich odejście zaczęło się schodzić ze spadkiem jakości. A i oni odeszli, bo rynek zaczął iść w stronę która odbiegała od początków. To byli ludzie którzy chcieli działać na legalu. Kupowali coś (dbając o jakość) po 5 zł i sprzedawali po 10zl.
-
Ja już 7-8 lat temu pisałem, że jesteśmy w ch*jowym punkcie. Mamy napływ tanich, mocnych b-k które będzie ciężko wyplenić. I wszystko zostało jak było. Na plus, że gdzieś znikły wsyzskie efylony czy inne butylony. Na minus, że poszło top w stronę jakichś opio / benzo śmieci.
-
Ps. Co do zakupu czegoś co chce rynek.
Rynek od dawna chce np hexenu czy pentedronu i ich nie ma. Znaczy może jest ale nie w sprzedaży gdzie każdy może go ogarnąć. Kiedyś pisałem do jednego v to on mówi, że jego źródło robi tylko od 100kg w on nie widzi możliwości sprzedania 100kg pentka więc w to nie wejdzie.
Oczywiście jest to działanie kompletnie na opak tego co było w zamyśle wprowadzania NSP kiedyś. No ale cóż... 🤷
Ps 2. 😄 Odblokowałem sonie i się nie zawiodłem 😁
Takiego bełkotu nie widziałem nawet w tematach politycznych na hajpie. Kogo to interesuje co Ty dziecko przeszłaś ? Kogo interesują powody dla których ćpasz krula mefedrona ? Nikogo.
Ludzie patrzą, że wypowiadasz się w tematach o których nie masz bladego pojęcia.
Piszesz o "rzadkich narkotykach ktorymi się rycerze dżedaj raczą" czym tylko podkreślasz swoją ignorancje. Takie 4-FMA na hajpie ma ponad 1600 postów czyli więcej niż całe działy na takich forach jak to. Ludzie swojego czasu testowali to na potęgę i w wielu wypadkach znam chłopaków którym jak już cmc przestało wchodzić to poszli w fma, bo było dużo lżejsze.
Ja napisałem dlaczego dla mnie te substancje są lepsze - nikt tego nie zanegował. Przy czym nikt nawet nie napisał, że obecna klasa bk jest lepsza od tamtych. Bo nie ma pod to żadnych argumentów.