Nie polecam kupować niczego w tym sklepie. Długo czeka się na paczkę, totalny brak szacunku dla klienta, słaby kontakt - vendor rzadko odpisuje na wiadomości, czyli raz na kilka dni. Ja raz zamawiałem tam paczkę i dostałem ją, co prawda, ale czekałem miesiąc czasu na paczkę i musiałem się dopominać o nią w międzyczasie ciągle. Częste jest, że na paczkę trzeba długo czekać - tak półtora tygodnia minimum, ale tak przeciętnie 2 tygodnie, a nierzadko więcej. Zdarza się też (były też takie sytuacje), że ktoś nie dostanie paczki albo dostanie za późno z dużym opóźnieniem wiadomość o odbiorze paczki tak, że nie ma szans już tej paczki odebrać na czas i mu przepada, więc selektywny scam też istnieje czasami. Były też incydenty, że ktoś, co innego dostawał, co zamawiał sporadycznie, chociaż z reguły się dostaje, co się chce, ale długo się czeka + niektóre produkty są czym innym co jest deklarowane - czasem flualprazolam, a czasem jakieś całkowicie nieaktywne badziewie jest sprzedawane, jako xanax na przykład. Odradzam.