Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki.
@"Inferno" u ciebie wszystko ok ?
nie ma newsow to źle...
są newsy to źle...
nie wklejam randomowych zatrzymań ciuli z gramem w kieszeni zauważ kochany...
a ostatnio bardzo weryfikuje to co wrzucam, raczej nie do mnie sie powinieneś przyjebać, kuknij na moje "wrzuty" proszę... a jest ich AŻ 6 w tym miesiącu, i zaobacz na jakie tematy, jak one są dla Ciebie małe, to tylko pozdrawiam
wolisz czytać o typie który wjebał się w drzewo po smyrnięciu amfy? czy zobaczyć co to zjebane państwo ogarnie z policjantem i jego ćpaniem, wydaje mi się to na mmiejscu, zwł że o tego typu newsy prosił mnie sam Maniek
nie ma newsow to źle...
są newsy to źle...
nie wklejam randomowych zatrzymań ciuli z gramem w kieszeni zauważ kochany...
a ostatnio bardzo weryfikuje to co wrzucam, raczej nie do mnie sie powinieneś przyjebać, kuknij na moje "wrzuty" proszę... a jest ich AŻ 6 w tym miesiącu, i zaobacz na jakie tematy, jak one są dla Ciebie małe, to tylko pozdrawiam
wolisz czytać o typie który wjebał się w drzewo po smyrnięciu amfy? czy zobaczyć co to zjebane państwo ogarnie z policjantem i jego ćpaniem, wydaje mi się to na mmiejscu, zwł że o tego typu newsy prosił mnie sam Maniek