Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Czy jesteś za wprowadzeniem benzo do oferty polskich sklepów? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Chętnie zobaczę RC BENZO | 7 | 53.85% | |
| Chętnie zobaczę BENZO APTECZNE | 1 | 7.69% | |
| Uważam, że to niepotrzebne | 5 | 38.46% | |
| Razem | 13 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Chcesz benzo u partnerów?
01.05.2025, 12:12
Ja bym chciał cokolwiek.
Benzo apteczne jak np. za opakowanie 250zl można kupić Xanax 50 TAB. I podzielić je na paczki
Po 1/3/5/10 szt.
I sprzedaż w w takim małym detalu.
Oczywiście 250:50 i w tych cenach.
No nic to tylko propozycja czy się to opłaca vendorom to już oni niech podejmują decyzję.
Pamiętam Twoja przygodę z palcem i trochę etizolamu prochu i ziomkmem z pracą jego
Stary masz rację, proch odpada chyba
Ja jestem w 150% za aptecznym a 50% za RC, takie porównanie. Wolę apteczne.
Nigdy dobrze RC benzo się dla mnie nie kończyło.
Do dziś nie mogę znaleźć 3 tabletek do schowałem jak miałem 4 sztuki od designera pyrazolamu
Tak fajnie się poczułem i misje wkręciłem żeby nikt nie ukradł trzeba dobrze schować.
No nie ma.
Benzo apteczne jak np. za opakowanie 250zl można kupić Xanax 50 TAB. I podzielić je na paczki
Po 1/3/5/10 szt.
I sprzedaż w w takim małym detalu.
Oczywiście 250:50 i w tych cenach.
No nic to tylko propozycja czy się to opłaca vendorom to już oni niech podejmują decyzję.
(30.04.2025, 19:40)horsii napisał(a): Zeby vendorowi sie to opłacało faktycznie, to nie ma mowy aby sprzedawali te tablety które są dostepne w necie - są zajebiscie drogie nawet w hurcie.
Za proch się nie wezmą bo to za duży przypał. Niewatpliwie z jeden z nas jest obeznany dobrze w tajnikach robienia r-rów benzodiazepinowych w glikolu ale nie brakuje idiotów którzy postanowią sobie na nóż nabrać prochu i wsadzić do ryja.
Wiec jeśli nie proch ani nie gotowe tablety, to musieliby własne tablety wybijać. Czy byłoby na to wystarczajaco duzo klientow, podczas gdy wiekszsc bylaby zapewne zadowolona z apteczniaków? No nie wiem.
A poza tym to czasy etizolamu który był wszechstronnym benzo dla każdego, również dla człowieka pracującego - bo trwał 6 godzin a nie 60 i nie był jakimś wybitnie amnezyjnym przypałogennym rozpierdalaczem - się skonczyły.Co prawda są inne teraz benzosy dostępne ale jednak...
Ja owszem bym chetnie zobaczył rc benzo, najlepiej w prochu... ale no mówie tylko jak to pewnie bedzie
Pamiętam Twoja przygodę z palcem i trochę etizolamu prochu i ziomkmem z pracą jego
Stary masz rację, proch odpada chyba

Ja jestem w 150% za aptecznym a 50% za RC, takie porównanie. Wolę apteczne.
Nigdy dobrze RC benzo się dla mnie nie kończyło.
Do dziś nie mogę znaleźć 3 tabletek do schowałem jak miałem 4 sztuki od designera pyrazolamu
Tak fajnie się poczułem i misje wkręciłem żeby nikt nie ukradł trzeba dobrze schować.
No nie ma.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Chcesz benzo u partnerów? - przez doxyou - 30.04.2025, 15:32
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez horsii - 30.04.2025, 19:40
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez TheEnd - 30.04.2025, 19:44
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez Inferno - 01.05.2025, 12:12
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez Kapitan - 01.05.2025, 12:50
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez horsii - 01.05.2025, 13:06
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez Chochlik - 01.05.2025, 20:03
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez horsii - 01.05.2025, 20:12
RE: Chcesz benzo u partnerów? - przez Inferno - 04.05.2025, 20:14
|

Co prawda są inne teraz benzosy dostępne ale jednak...