Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”.
09.06.2025, 17:09
Kto to jest Probierz i co osiągnął ? Wiem kim jest Lewandowski i jakie trofea zdobył !
Niestety to, co napiszę nie będzie się większości podobało, ale ta „małość narodowa”, brak kultury i przede wszystko, jeżeli ktoś wybija się ponad Polskę to trzeba go zniszczyć na wszelką ceną, opluć, zdyskredytować to cecha narodowa, przywara.
Idiotyczne tłumaczenie tego pseudo trenera, że "odbiera opaskę dla dobra drużyny narodowej " gościowi co zdobył 2 tygodnie temu Mistrzostwo Hiszpanii, Puchar Hiszpanii, Superpuchar oraz „tylko” półfinał Ligi Mistrzów i zdobył wicekróla strzelców La Liga w ilości 25 goli, w tym ledwo skończonym sezonie to „za mało”, jak twierdzi ten ćwierćinteligent "probierz".
Więc publicznie poniża Roberta, czego efektem jest koniec kariery w reprezentacji Polski do czasu, kiedy kiedy jest on trenerem ,
to „mądrość” Probierza i efekt jego pracy z kadrą.
Zazdrość zżera mu mózg lub cierpi na wrodzony imbecylizm - tylko tym można tłumaczyć tego małego człowieka, zwykłego "polaczka".
Tu nie chodzi tylko o sport, o to, że w jakiejkolwiek dziedzinie życia ktoś się z polskiego kurwidołka wybije to jest wyszydzany i opluwany przez rodaków.
Tekst Piłsudskiego jest cały czas aktualny:
„Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy”.
Niestety to, co napiszę nie będzie się większości podobało, ale ta „małość narodowa”, brak kultury i przede wszystko, jeżeli ktoś wybija się ponad Polskę to trzeba go zniszczyć na wszelką ceną, opluć, zdyskredytować to cecha narodowa, przywara.
Idiotyczne tłumaczenie tego pseudo trenera, że "odbiera opaskę dla dobra drużyny narodowej " gościowi co zdobył 2 tygodnie temu Mistrzostwo Hiszpanii, Puchar Hiszpanii, Superpuchar oraz „tylko” półfinał Ligi Mistrzów i zdobył wicekróla strzelców La Liga w ilości 25 goli, w tym ledwo skończonym sezonie to „za mało”, jak twierdzi ten ćwierćinteligent "probierz".
Więc publicznie poniża Roberta, czego efektem jest koniec kariery w reprezentacji Polski do czasu, kiedy kiedy jest on trenerem ,
to „mądrość” Probierza i efekt jego pracy z kadrą.
Zazdrość zżera mu mózg lub cierpi na wrodzony imbecylizm - tylko tym można tłumaczyć tego małego człowieka, zwykłego "polaczka".
Tu nie chodzi tylko o sport, o to, że w jakiejkolwiek dziedzinie życia ktoś się z polskiego kurwidołka wybije to jest wyszydzany i opluwany przez rodaków.
Tekst Piłsudskiego jest cały czas aktualny:
„Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy”.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Czeslawo - 09.06.2025, 17:09
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Epsiakos - 09.06.2025, 17:46
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Czeslawo - 09.06.2025, 18:07
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez koksiarz - 09.06.2025, 18:16
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Epsiakos - 09.06.2025, 20:20
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Czeslawo - 10.06.2025, 00:17
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Chochlik - 10.06.2025, 20:46
RE: Kto to Probierz? Wiem, kto to „Lewy”. - przez Czeslawo - 11.06.2025, 00:11