Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Postępowanie przy zatrzymaniu.
14.06.2025, 23:22
nie rozumiem troche czemu caly watek jest napisany tak, jakby policjanci, ktorzy was zatrzymuja - widzieli juz z gory, ze wy macie przy sobie narkotyki i chcieli was za to zamknac, gdzie oni w rzeczywistosci zatrzymuja was, zeby dopiero obadac sytuacje
mialem pare takich sytuacji w zyciu, przede wszytkim zawsze jak cos przy sobie mialem to mialem to na gaciach, do tego bez paniki, normalna rozmowa z kultura i konczylo sie na tym
a jak juz mialbym kryzysowa sytuacje i wiezliby mnie na komende, ale nie wiedzieli jeszcze, ze cos mam - wcisnalbym to miedzy siedzenia w radiowozie lub wyrzucil pod siedzenie
czym bardziej dziwnie sie zachowujecie, tym bardziej sobie pogarszacie, ja zawsze mam w glowie jedno w takich sytuacjach - naturalne zachowanie i ''zimna krew''
mialem pare takich sytuacji w zyciu, przede wszytkim zawsze jak cos przy sobie mialem to mialem to na gaciach, do tego bez paniki, normalna rozmowa z kultura i konczylo sie na tym
a jak juz mialbym kryzysowa sytuacje i wiezliby mnie na komende, ale nie wiedzieli jeszcze, ze cos mam - wcisnalbym to miedzy siedzenia w radiowozie lub wyrzucil pod siedzenie
czym bardziej dziwnie sie zachowujecie, tym bardziej sobie pogarszacie, ja zawsze mam w glowie jedno w takich sytuacjach - naturalne zachowanie i ''zimna krew''
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.