Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Postępowanie przy zatrzymaniu.
14.06.2025, 23:35
(14.06.2025, 23:00)Czeslawo napisał(a): @"M7G9O"
Tylko wiesz z tym połknięciem to zdarzały się sytuację, że wór był za duży i za pełny – typ wykitował mimo akcji ratunkowej…
Jest też duże ryzyko, że zawartość otworzy się w żołądku, jak przyjmie np. 3g nepa, to raczej „addio alla mia vita”.
Czesiu, przeczytaj cały wątek.
Połyk rekomendowany tylko w przypadku zioła.
Odnośnie chemii zupełnie inna metoda, która w czasie około 4 sekund na reakcję przyszła mi do głowy, skorzystałem, przetestowałem i postanowiłem się podzielić.
Dead Nightmares
Tak jak Czeslawo napisał, wszystko zależy od sytuacji.
Jeśli byłeś notowany/karany za narkotyki, to możesz być w 100% pewien, że chwilę po wklepaniu Twojego peselu i sprawdzenia Cię w systemie będziesz miał trzepanko.
Nie tak dawno sprzeczaliśmy się też, odnośnie tego czy po aplikacji widać coś po twarzy. Wiadomo, u każdego inaczej, ale w 2 dobie, albo kiedy jesteś już mocno przeorany, to uniknąć się tego nie da. W takiej sytuacji przeszukanie też jest prawie pewne.
Kolejna sprawa. Spacerujesz po parku sam o 23 - Przeszukanie też bardzo prawdopodobne.
Znam też przypadki policjantów, którzy w zwyczaju mają "zaglądać do nosa"...
Majty, albo po prostu dobre skitranie tego, to dobra opcja, ale w przypadku kiedy: nie jesteś po spożyciu, nie byłeś notowany za narkotyki, nie jesteś osiedlowym wirażką, nie wyglądasz podejrzanie/nie jesteś w podejrzanym miejscu o podejrzanej godzinie.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę