Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Postępowanie przy zatrzymaniu.
15.06.2025, 00:54
@"M7G9O"
tylko, ze wlasnie majtek ci nie przeszukaja w plenerze, w tym celu zawioza cie na komende, a jesli bedziesz zachowywac sie tak jak trzeba i bedzesz opanowany to do tego nie dojdzie, a jesli dojdzie to wtedy to co napisalem wczesniej z wyrzuceniem tego w radiowozie, zazwyczaj jest tak, ze ciebie pierwszego laduja, zanim oni wsiada to masz pare sekund na wyrzucenie tego chociazby pod siedzenie tak, ze oni tego nie beda w stanie zauwazyc, jesli nie w tym momencie to musisz juz w drodze to jakos wykombinowac zeby nie zauwazyli i nie uslyszeli, w sumie to wtedy nawet te sposoby co napisales bylyby okej, bo jak siedzisz z tylu, a oni z przodu, to wyciagnac to z majtek i wpierdolic na szybko nie problem, nawet na ich oczach, tylko picia by pewnie niestety nie bylo, bo kazaliby wyrzucic przed wejsciem do radiowozu
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.