Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia...
06.07.2025, 13:53
Czeslawo
No tutaj chyba określiłeś wszystko dokładnie takim, jakim jest...
aMetykatykot nawet lubię haha
mnie tam nic złego nie zrobił ( poza setka minusów jak mu odjebało po brefe haha
)
rozkurwia mnie tylko dwulicowość ludzi z którymi mam przyjemność / nieprzyjemność pisać... ale cuszz poradzić taki urok bycia narkomanem i to na tym forum
albo jesteś twardy jak żelki z biedronki, albo pisda, po której się jedzie...
a moje recki oddaja dokładnie to co czuję... mi nie trzeba dosypywać ani dawać gratisów chociaż to co dostaję jest spoko
jak trzeba coś zjebać to zjebie... ale widze, że nie wielu ma tu jaja by zrobić coś podobnego, ważne by paka wpadła w terminie bo "vendor" się obrazi, i dośle "pod koniec tygodnia" z łaski na uciechę koda, no bo czamu nie.
...................
No tutaj chyba określiłeś wszystko dokładnie takim, jakim jest...
a
mnie tam nic złego nie zrobił ( poza setka minusów jak mu odjebało po brefe haha
)rozkurwia mnie tylko dwulicowość ludzi z którymi mam przyjemność / nieprzyjemność pisać... ale cuszz poradzić taki urok bycia narkomanem i to na tym forum

albo jesteś twardy jak żelki z biedronki, albo pisda, po której się jedzie...
a moje recki oddaja dokładnie to co czuję... mi nie trzeba dosypywać ani dawać gratisów chociaż to co dostaję jest spoko

jak trzeba coś zjebać to zjebie... ale widze, że nie wielu ma tu jaja by zrobić coś podobnego, ważne by paka wpadła w terminie bo "vendor" się obrazi, i dośle "pod koniec tygodnia" z łaski na uciechę koda, no bo czamu nie.
...................