Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia...
06.07.2025, 15:58
DarkSonia
Kocham forum ja zarzucę MDMA w krysztale.
Nie bez przesady, że kocham daje takie 7/10
Nie ma szału, nie ma zachwytu
, prącą treningi, prasówka tematyczna, jakaś piękna dDama, auto, no i dopiero forum, więc nie jest priorytetowe, ale miło zgadać, jeden zbiera puszki, drugi je produkuje, a trzeci ma fabrykę co tłoczy ich milion miesięcznie.
Więc sama słowo puszka, może mieć zupełnie inne znacznie, niż powszechnie nieprzyjęty.
To wątek o coolllabo, parę miesięcy temu coś do mnie pisał, ale to było tak nie precyzyjne jak, jak precyzja starego i zużytego działa w 1920 roku, czyli „Cudu nad Wisłą”.
Ludzie piszą, czy polecam, czy odradzam ? w PW, odpisuje, że ani to, ani to, bo spotkałem z pozytywnym i negatywem tego sklepu jak jest teraz?
Uczciwa odpowiedź… nie wiem… życie jest prostsze niż czasem się wydaje.
Idąc za klasykiem „Życie bywa dziwne jak ten kurewski biznes”.
Kocham forum ja zarzucę MDMA w krysztale.

Nie bez przesady, że kocham daje takie 7/10
Nie ma szału, nie ma zachwytu
, prącą treningi, prasówka tematyczna, jakaś piękna dDama, auto, no i dopiero forum, więc nie jest priorytetowe, ale miło zgadać, jeden zbiera puszki, drugi je produkuje, a trzeci ma fabrykę co tłoczy ich milion miesięcznie.Więc sama słowo puszka, może mieć zupełnie inne znacznie, niż powszechnie nieprzyjęty.
To wątek o coolllabo, parę miesięcy temu coś do mnie pisał, ale to było tak nie precyzyjne jak, jak precyzja starego i zużytego działa w 1920 roku, czyli „Cudu nad Wisłą”.
Ludzie piszą, czy polecam, czy odradzam ? w PW, odpisuje, że ani to, ani to, bo spotkałem z pozytywnym i negatywem tego sklepu jak jest teraz?
Uczciwa odpowiedź… nie wiem… życie jest prostsze niż czasem się wydaje.
Idąc za klasykiem „Życie bywa dziwne jak ten kurewski biznes”.