Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-meo-PCE
jedna z najlepszych arylek w ogóle ever jak dla mnie. lekka odklejka NMDA + SNDRI - no kurwa idealnie.
jak koks z ketą, tylko ze lepsze pod kazdym względem
- działa dłuzej niz ta dwójka razem wzięta
- dawki to kilkanaście-kilkadziesiąt mg max., wciągasz tyle co nic, nie trzeba inhalować pokładów prochu a potem mieć zabetonowany nos
- tanie jak chuj (na te chwile 1g ~150 pln).
- imo przyjemniejsze niz combo keta+koks
obawy co do szkodliwosci dla pęcherza (co jest cechą arylek) niby jakies tam są... ale ja to myśle ze nie ma sie czego bac biorac pod uwage dawki. większosc jak nie wszystkie chyba odnotowane przypadki tego słynnego "ketamine cystitis" to właśnie były spowodowane ketaminą ktora ma dawkowanie w chuj większe jak 3meo, i to był rezultat ciągłego, częstetgo napierdalania jak opętany jakichś gigantycznych pasów startowych do nosa typu 0,5g.
szkoda kurwa wielka, ze zgubiłem w klonazepamowym pierdolcu jakieś ~250 mg które miałem schowane. chciałem przyjarać
btw teraz w holce po banie niektórzy vendorzy starają sie to marketować do szerszej publiczności klefedron enjoyerów jako coś co tam pobudza, daje eufo i jest legalne. xD
jak koks z ketą, tylko ze lepsze pod kazdym względem
- działa dłuzej niz ta dwójka razem wzięta
- dawki to kilkanaście-kilkadziesiąt mg max., wciągasz tyle co nic, nie trzeba inhalować pokładów prochu a potem mieć zabetonowany nos
- tanie jak chuj (na te chwile 1g ~150 pln).
- imo przyjemniejsze niz combo keta+koks
obawy co do szkodliwosci dla pęcherza (co jest cechą arylek) niby jakies tam są... ale ja to myśle ze nie ma sie czego bac biorac pod uwage dawki. większosc jak nie wszystkie chyba odnotowane przypadki tego słynnego "ketamine cystitis" to właśnie były spowodowane ketaminą ktora ma dawkowanie w chuj większe jak 3meo, i to był rezultat ciągłego, częstetgo napierdalania jak opętany jakichś gigantycznych pasów startowych do nosa typu 0,5g.
szkoda kurwa wielka, ze zgubiłem w klonazepamowym pierdolcu jakieś ~250 mg które miałem schowane. chciałem przyjarać
btw teraz w holce po banie niektórzy vendorzy starają sie to marketować do szerszej publiczności klefedron enjoyerów jako coś co tam pobudza, daje eufo i jest legalne. xD
| Wiadomości w tym wątku |
|
RE: 3-meo-PCE - przez M100 - 02.07.2022, 13:39
RE: 3-meo-PCE - przez horsii - 25.09.2022, 03:41
RE: 3-meo-PCE - przez dekadan89 - 25.09.2022, 19:00
RE: 3-meo-PCE - przez horsii - 25.09.2022, 23:14
RE: 3-meo-PCE - przez voice.of.voiceless - 26.09.2022, 08:24
RE: 3-meo-PCE - przez horsii - 19.07.2025, 17:38
|