Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Out of business 2k23
07.08.2025, 16:17
Nawrót ćpuński 3-5 sierpnia Roku Pańskiego 2025.
Ej, trzeba to wszystko rozbić na czynniki pierwsze. Jeśli chodzi o mindset to nie było źle, jednak za długo zwlekałem z wyjazdem po bankructwie na japku i tak oto zaskoczony umysł nie bronił się nawet szczególnie przed ćpaniem, mimo że wcześniej go nie planował i budowałem nawet pewne strategie, jak odmawiać bratu ćpania jak przyjdzie.Oto stało się, że wzięty z zaskoczenia przyjąłem dawkę kryształu bliżej nieokreślonego pochodzenia i wpadłem w cug, dzień potem przyszła bratu paczka i już nie było co ze mnie zbierać xD
Co się złożyło na cały problem? Maj, a jeśli mówimy o maju to kwiecień, kiedy chciałem podjąć kolejna działalność w rozwoju, ale ni z chuja ruszyć nie mogłem. Mój kursik był ledwo ledwo pchany do przodu (a to i tak dopiero od czerwca, bo w kwietniu nie ruszyłem nic).
Co dalej w konsekwencji? Dołek, nawrót depresyjny, spanie w maju po kilkanaście godzin, zaniedbywanie meczyków i granie może połowę z tego co było. W maju wyszedłem na około -1500 i dupa mocno piekła. W czerwcu miało się wszystko zmienić to początek znowu był kiepski, potem nagle trafiła się wyższa wygrana, ale to już było ZA PÓŹNO. W przeciągu - nie wiem - tygodnia może, zaczęło się kombinowanie ze stawkami, podbijanie, a zaraz po tym japko i szybkie zero. Tak oto zjebałem se główne źródło utrzymania od niemalże początku roku przez nieodpowiedzialne decyzję i utratę kontroli nad grą.
Powody?
- brak przerw w graniu (calych dni lub więcej),
- odpuszczanie jak nerwy przejmują kontrolę,
- brak terapii.
Krótka matematyka:
Niemądry hazard + japko = ćpanie i bankrut
Teraz wystarczy tylko odespać i kontynuować plany, bo:
- z busika będzie koło 9k,
- z zasiłku 6k,
- a jak wróci granie betków głowa to może nawet dojść kolejne 10k.
BONANZA KURWIE SYNY