Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
15.08.2025, 02:46
Wziąłem Henia na przesłuchanie to i zaraz zaczął sypać. Więc podłożyłem mu wagę i wyszło jakieś 60 mg. Szybki sniff i do wanny. P około 5 minutach zawiecha połączona ze speedem i euforią która opłata całe ciało. I tak 15 minut wpatruje się w korek odpływu nie mogąc ( nie mogłem znaleźć powodu wykonania czynności) ruszyć.
Ogarnąłem się szybko i stanąłem przed telewizorem oglądając ojca chrzestnego z zapartym tchem przez pół godziny nie siadając ani na chwilę. Czego bym nie robił od razu pełne skupienie.
Poprzednio testowałem Nepa ,ale dla mnie był zbyt nieprzewidywalny. Za to Henas od razu wchodzi na imprezę .
Ten zapach jest tylko chujowy i dosyć mocno się roznosi w powietrzu. Konsystencja ubitego masła utrudnia lekko sniffowanie. Ale podobno po wysuszeniu zmienia się w piękne igiełko kryształki.
Nie oceniam bo w stimach jestem świeży i szukałem alternatywy do cmceków ,przez które zawsze jest jakiś przypał ( z gubieniem Samary włącznie)
Zdjęcia nie wstawiam bo widzę że wszyscy mają to samo.
Aha i jeszcze szczękościsk występuje ale nie taki bezczelny jak w cmc.
Ogarnąłem się szybko i stanąłem przed telewizorem oglądając ojca chrzestnego z zapartym tchem przez pół godziny nie siadając ani na chwilę. Czego bym nie robił od razu pełne skupienie.
Poprzednio testowałem Nepa ,ale dla mnie był zbyt nieprzewidywalny. Za to Henas od razu wchodzi na imprezę .
Ten zapach jest tylko chujowy i dosyć mocno się roznosi w powietrzu. Konsystencja ubitego masła utrudnia lekko sniffowanie. Ale podobno po wysuszeniu zmienia się w piękne igiełko kryształki.
Nie oceniam bo w stimach jestem świeży i szukałem alternatywy do cmceków ,przez które zawsze jest jakiś przypał ( z gubieniem Samary włącznie)
Zdjęcia nie wstawiam bo widzę że wszyscy mają to samo.
Aha i jeszcze szczękościsk występuje ale nie taki bezczelny jak w cmc.