Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
17.08.2025, 21:19
Doleciał do mnie Henryk I – Król Królów, pogromca niezwyciężonych.
![[Obrazek: H-2.jpg]](https://i.ibb.co/XrVmwHJc/H-2.jpg)
Pierwsze wrażenie?
Kurwa pachnie lepiej niż najdroższa perfuma (przynajmniej dla mnie
)
Ten zapach unikalny, nie od podrobienia, około 3-4 lata czekałem na niego.
Widać, że jest ze "świeżej produkcji", bo lekko wilgotny, proponuję wysypać na kartkę – pozostawić na 20-30 min, aż trochę 'odparuje",
resztę dokładnie odmierzyć i na test 15 mg sniffem zapodać jak uczuleniowo, w ogóle sprawdzić jak zadziała na Was nowa substancja.
Hexa porządnie zapakować, najlepiej owinąć 2-3 samary i wrzucić do szczelnie zamkniętego pudełka
(dobrze izolującego od warunków zewnętrznych) schować w suche, możliwie chłodne (nie mówię tu o lodówce) i nienaświetlone miejsce.
Co do reszty wypowiem się za kilka dni, aby móc przygotować się i rozłożyć czerwony dywan, aby powitać z honorami Króla Wszechpolski !
EscobarW hołdzie Jego Królewskiej Mości zacząłem uczyć się hiszpańskiego.
![[Obrazek: H-2.jpg]](https://i.ibb.co/XrVmwHJc/H-2.jpg)
Pierwsze wrażenie?
Kurwa pachnie lepiej niż najdroższa perfuma (przynajmniej dla mnie
) Ten zapach unikalny, nie od podrobienia, około 3-4 lata czekałem na niego.
Widać, że jest ze "świeżej produkcji", bo lekko wilgotny, proponuję wysypać na kartkę – pozostawić na 20-30 min, aż trochę 'odparuje",
resztę dokładnie odmierzyć i na test 15 mg sniffem zapodać jak uczuleniowo, w ogóle sprawdzić jak zadziała na Was nowa substancja.
Hexa porządnie zapakować, najlepiej owinąć 2-3 samary i wrzucić do szczelnie zamkniętego pudełka
(dobrze izolującego od warunków zewnętrznych) schować w suche, możliwie chłodne (nie mówię tu o lodówce) i nienaświetlone miejsce.
Co do reszty wypowiem się za kilka dni, aby móc przygotować się i rozłożyć czerwony dywan, aby powitać z honorami Króla Wszechpolski !
EscobarW hołdzie Jego Królewskiej Mości zacząłem uczyć się hiszpańskiego.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !