Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby!
19.08.2025, 06:25
Lifeisbrutal odezwał się co chodzi za flaszkę do rodzinnego z rodziny swojej pijaczka i wyłudza benzo do ćpania.
Chłopie ja biorę po 1 góra 2 tabletki bromazepamu a w zaleceniach mam 3, biorę tak już dłuższy czas i nie gadaj mi takich rzeczy, fakt że jestem lekomanem ale nie mam ich nieograniczonej ilości a 2 Bromka w zupełności mi starcza. I uwierz, że jak się bierze tak już 4 miesiące to żeby sie tym naćpać musiał bym zjeść 6-10 tabletek a szkoda mi tak robić. Czasami jebnę tak jak jestem w ciągu ale nie teraz.
Blade12 to nie wszystko jeszcze ale wrzucilem te najbardziej popularne
Chłopie ja biorę po 1 góra 2 tabletki bromazepamu a w zaleceniach mam 3, biorę tak już dłuższy czas i nie gadaj mi takich rzeczy, fakt że jestem lekomanem ale nie mam ich nieograniczonej ilości a 2 Bromka w zupełności mi starcza. I uwierz, że jak się bierze tak już 4 miesiące to żeby sie tym naćpać musiał bym zjeść 6-10 tabletek a szkoda mi tak robić. Czasami jebnę tak jak jestem w ciągu ale nie teraz.
Blade12 to nie wszystko jeszcze ale wrzucilem te najbardziej popularne

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)