Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
02.09.2025, 15:02
Jeżeli ktoś nie wie jak oczyścić czy różne dziwne sytuacje a nawet obawa że straci się towar to napiszę jak ja to zrobiłem, generalnie jedyna trudność w całej procedurze to wyjście do galerii handlowej
Będziemy musieli kupić dwa produkty czyli :
1) Filtry do kawy (takie zwykłez celulozy)~10zl
2) Aceton, czysty zwykły dostępny w budowlanych (dział malowania) ~18zl
Następnym krokiem będzie wziąć 2 szklanki zwykle i talerz
Filtr wsadzamy do szklanki tak by się ułożył w kształt leja, do tego etapu wrócimy.
W drugim naczyniu wlewamy aceton, nie trzeba jakoś dużo, 100ml będzie wystarczająco i nie ma po co marnować więcej.
Teraz wsypujemy nasza substancje, zamieszać trochę i jak ktoś chce być na 100% pewien to zamiast 15s niech potrzyma to 30-40.
Wracamy do naszego pierwszego naczynia z filtrem, bez pośpiechu przez filtr przelewamy zawartość.
To co zostało na filtrze jest już prawie tym co chcemy.
Z filtra ostrożnie zbieramy substancje i niech odparuje na płaskim, ja rozprowadzilem po całości tak żeby nie było to na kupce.
Skończone, ja dałem mu 48h ale sądzę że 24 będzie ok.
Na mocy nie straci, zapach zniknie nie przyjemny i nie będzie zjazdu
Koniecznie kupić musicie Aceton, w Ipie wam się rozpusci
Będziemy musieli kupić dwa produkty czyli :
1) Filtry do kawy (takie zwykłez celulozy)~10zl
2) Aceton, czysty zwykły dostępny w budowlanych (dział malowania) ~18zl
Następnym krokiem będzie wziąć 2 szklanki zwykle i talerz
Filtr wsadzamy do szklanki tak by się ułożył w kształt leja, do tego etapu wrócimy.
W drugim naczyniu wlewamy aceton, nie trzeba jakoś dużo, 100ml będzie wystarczająco i nie ma po co marnować więcej.
Teraz wsypujemy nasza substancje, zamieszać trochę i jak ktoś chce być na 100% pewien to zamiast 15s niech potrzyma to 30-40.
Wracamy do naszego pierwszego naczynia z filtrem, bez pośpiechu przez filtr przelewamy zawartość.
To co zostało na filtrze jest już prawie tym co chcemy.
Z filtra ostrożnie zbieramy substancje i niech odparuje na płaskim, ja rozprowadzilem po całości tak żeby nie było to na kupce.
Skończone, ja dałem mu 48h ale sądzę że 24 będzie ok.
Na mocy nie straci, zapach zniknie nie przyjemny i nie będzie zjazdu

Koniecznie kupić musicie Aceton, w Ipie wam się rozpusci