Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25
24.09.2025, 20:34
Przeżyłem wiele złamań i operacji,
w tym nawet popękania kręgów w kręgosłupie i cięcia operacyjnego na ok 40cm, po którym prawie od razu mnie wybudzili.
(spokojnie, nie jestem warzywem
)
Dla zobrazowania natężenia bólu - wszyscy po takich operacjach dostawali morfinę, a ja byłem jedynym szczęśliwcem, któremu podawali oksykodon.
Natomiast to wszystko, to chuj, przy zapaleniu ucha środkowego - serio.
To jest kurwa ból, który nie pozwala żyć, to już nawet nie sytuacja gdzie z bólu nie jesteś w stanie się podnieść - to sytuacja gdzie biegasz po mieszkaniu z chęcią napierdalania głową o ścianę i w poszukiwaniu czegokolwiek co przyniosłoby chociaż trochę ulgi.
Tramale retardy w ilości 600mg nie pomagały dosłownie nic.
Na SORze wlew i.v 100mg tramadolu + 2,5g metamizolu (pyralgina) zmniejszało ból z 10/10 na 8/10.
W domu przez pierwsze kilka dni pochłaniałem dziennie 2,6g ibuprofenu i 300mg ketoprofenu o przedłużonym uwalnianiu, żeby w ogóle jakoś funkcjonować.
Przejebana sprawa, nikomu tego nie życzę.
GlasshanD
Rozumiem aż za dobrze.
Miałem poszarpane nerwy, do tej pory prześladuje mnie ból neuropatyczny.
w tym nawet popękania kręgów w kręgosłupie i cięcia operacyjnego na ok 40cm, po którym prawie od razu mnie wybudzili.
(spokojnie, nie jestem warzywem
)Dla zobrazowania natężenia bólu - wszyscy po takich operacjach dostawali morfinę, a ja byłem jedynym szczęśliwcem, któremu podawali oksykodon.

Natomiast to wszystko, to chuj, przy zapaleniu ucha środkowego - serio.
To jest kurwa ból, który nie pozwala żyć, to już nawet nie sytuacja gdzie z bólu nie jesteś w stanie się podnieść - to sytuacja gdzie biegasz po mieszkaniu z chęcią napierdalania głową o ścianę i w poszukiwaniu czegokolwiek co przyniosłoby chociaż trochę ulgi.
Tramale retardy w ilości 600mg nie pomagały dosłownie nic.
Na SORze wlew i.v 100mg tramadolu + 2,5g metamizolu (pyralgina) zmniejszało ból z 10/10 na 8/10.
W domu przez pierwsze kilka dni pochłaniałem dziennie 2,6g ibuprofenu i 300mg ketoprofenu o przedłużonym uwalnianiu, żeby w ogóle jakoś funkcjonować.
Przejebana sprawa, nikomu tego nie życzę.
GlasshanD
Rozumiem aż za dobrze.
Miałem poszarpane nerwy, do tej pory prześladuje mnie ból neuropatyczny.