Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
20.10.2025, 19:01
Dobry 😁
![[Obrazek: IMG20251017180047.jpg]](https://i.ibb.co/99LvHKsP/IMG20251017180047.jpg)
Drugie podejście mam już za sobą i dalej nie mogę uwierzyć, że po tylu latach znów mamy to gówno dostępne 😁
Ja pierdole, KRÓL powrócił z całym swym adwersarzem, dawać kurwa fajerwerki, szampana otwierać chuje 😎
Ten cudowny RUSH jest niepojęty, nic, absolutnie nic nie ma do tego podjazdu.
Towar jest czysciutki, wydaje się jeszcze bardziej suchy niż poprzedni zakup niemniej na pewno jest to samo.
W pierwszej opini pisałem, że temat jest mocowo trochę słabszy od tych sortów co latały 3-4 lata temu, ale po obecnych testach jakie przeprowadziłem, mogę stwierdzić, że to nie jest wada, to zaleta😁
Jak dla mnie, towar jest perfekcyjny.
Jeszcze dostępny od 5 gieta i w dobrej cenie!
Escobar, utrzymaj to🔥
Nie chcę nic innego 😎
Za dwa tygodnie zawitam ponownie.
POZDRO!
Pozwolę sobie coś jeszcze dodać do mojej opinii;
Odnośnie euforyczności i ogólnego działania sortu - powyżej czwartego grama magia zaczyna znikać.
![[Obrazek: IMG20251017180047.jpg]](https://i.ibb.co/99LvHKsP/IMG20251017180047.jpg)
Drugie podejście mam już za sobą i dalej nie mogę uwierzyć, że po tylu latach znów mamy to gówno dostępne 😁
Ja pierdole, KRÓL powrócił z całym swym adwersarzem, dawać kurwa fajerwerki, szampana otwierać chuje 😎
Ten cudowny RUSH jest niepojęty, nic, absolutnie nic nie ma do tego podjazdu.
Towar jest czysciutki, wydaje się jeszcze bardziej suchy niż poprzedni zakup niemniej na pewno jest to samo.
W pierwszej opini pisałem, że temat jest mocowo trochę słabszy od tych sortów co latały 3-4 lata temu, ale po obecnych testach jakie przeprowadziłem, mogę stwierdzić, że to nie jest wada, to zaleta😁
Jak dla mnie, towar jest perfekcyjny.
Jeszcze dostępny od 5 gieta i w dobrej cenie!
Escobar, utrzymaj to🔥
Nie chcę nic innego 😎
Za dwa tygodnie zawitam ponownie.
POZDRO!
Pozwolę sobie coś jeszcze dodać do mojej opinii;
Odnośnie euforyczności i ogólnego działania sortu - powyżej czwartego grama magia zaczyna znikać.