Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Opinie o produkcie
No mi też ten sorcik podszedł... oby był jak najdłużej bo ogólnie to co przychodzi do "szczurów w snach" zazwyczaj nie jest 3MMC tylko zwykłym klefajstosem,
bardzo upierdalająca mechaniczna faza - tzn ja tam ją lubię, żeby nie było - że ujmuję 3CMC ... ale jak ktoś zamawia 3MMC a dostaje nie to co ma być to trochę wkurwiające.
Wiadomo nie jesteśmy testerami, ale chlora od MMC łątwo wyczuć, zwł w samym początku działania, bo faza jest po prostu MILUSIA.
Prawie zero szczypania, coś tam smyrnie po noski i co wazne kompletny brak zjazdu ... cuś tam serduszko nawija ale do 2 godzin się uspokaja po zakończeniu imprezy.
Po 3CMC no trwa to dłużej, + te shizy że każdy wie że brałam haha
to mnie najbardziej wkurwia.
bardzo upierdalająca mechaniczna faza - tzn ja tam ją lubię, żeby nie było - że ujmuję 3CMC ... ale jak ktoś zamawia 3MMC a dostaje nie to co ma być to trochę wkurwiające.
Wiadomo nie jesteśmy testerami, ale chlora od MMC łątwo wyczuć, zwł w samym początku działania, bo faza jest po prostu MILUSIA.
Prawie zero szczypania, coś tam smyrnie po noski i co wazne kompletny brak zjazdu ... cuś tam serduszko nawija ale do 2 godzin się uspokaja po zakończeniu imprezy.
Po 3CMC no trwa to dłużej, + te shizy że każdy wie że brałam haha
to mnie najbardziej wkurwia.