Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka opinia, którą kiedyś miałeś, dziś wydaje ci się absurdalna? 10/01/2026
10.01.2026, 22:49
Cóż, ja bym powiedział, że pieniądze to filar i podstawą do budowania szczęścia.
Same w sobie go nie dają, ale bez nich szczęśliwi nie będziemy.
Można pójść radykalnie i wziąć za przykład lewackie pierdolenie, że nie pieniądze, a miłość jest najważniejsza w życiu.
Każdemu kto tak twierdzi radzę odciąć sobie wszystkie środki do życia - przestać chodzić do fryzjera (bo pieniądze), przestać dbać o higienę (bo to kosztuję) i wyprowadzić się z mieszkania na ulicę (bo czynsz jest za pieniądze), a potem spróbować znaleźć sobie tę miłość... Wątpię że się uda.
Więc miłość może być najważniejsza, ale bez odpowiednich pieniędzy w tle się nie znajdzie.
Same w sobie go nie dają, ale bez nich szczęśliwi nie będziemy.
Można pójść radykalnie i wziąć za przykład lewackie pierdolenie, że nie pieniądze, a miłość jest najważniejsza w życiu.
Każdemu kto tak twierdzi radzę odciąć sobie wszystkie środki do życia - przestać chodzić do fryzjera (bo pieniądze), przestać dbać o higienę (bo to kosztuję) i wyprowadzić się z mieszkania na ulicę (bo czynsz jest za pieniądze), a potem spróbować znaleźć sobie tę miłość... Wątpię że się uda.
Więc miłość może być najważniejsza, ale bez odpowiednich pieniędzy w tle się nie znajdzie.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę