Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :)
29.01.2026, 23:14
Czaje, tylko u mnie problem bardziej tkwi w tym, że online trzeba zamawiać większe sumy, gdzie ja wole jarać sztacha sporadycznie bardziej, bo wiem że jak zakupię np 5-10g, to nie będę w stanie się od tego odklejić xd. Jak coś u mnie w pokoju leży to nie ma opcji, że tego nie ruszę, już taki charakter z adhd niestety xd. Ale jeszcze coś później poszukam i zobacze czy coś mi będzie pasować.
Takich ustawek z randomowymi typami też nie planuje, bardziej chce właśnie odnaleść znów jakieś grupki telegramowe, bo do tego się przyzwyczajiłem, a wiem, że są tu ludzie opcykani w temacie bo poznaje jednego typa z tąd.
Ale nie oczekuje już szczerze w tym pomocy, bo rozumiem, że tutaj zależy ludziom bardziej na tym biznesie online.
Może jak wbije rangę to na priva będę mógł napisać tu do tego typa czy to napewno on xd
Takich ustawek z randomowymi typami też nie planuje, bardziej chce właśnie odnaleść znów jakieś grupki telegramowe, bo do tego się przyzwyczajiłem, a wiem, że są tu ludzie opcykani w temacie bo poznaje jednego typa z tąd.
Ale nie oczekuje już szczerze w tym pomocy, bo rozumiem, że tutaj zależy ludziom bardziej na tym biznesie online.
Może jak wbije rangę to na priva będę mógł napisać tu do tego typa czy to napewno on xd
| Wiadomości w tym wątku |
|
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 21:04
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Bortak42 - 29.01.2026, 22:03
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 22:29
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 29.01.2026, 22:56
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 23:14
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 29.01.2026, 23:21
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 23:29
|