Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :)
29.01.2026, 23:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2026, 00:05 przez cichobowstaniezdzicho.)
Epsiakos Spoko 
Ok, dzięki za info ogólnie.
Lece spać ale jeszcze coś dodam, źle to o adhd napisałem, po prostu mam o wiele większą chęć jak coś u mnie leży, a impulsywność to dosłownie cecha adhd
I też nie uważam grupek telegramowych za wiarygodne źródło, tylko tam jest łatwy dostęp do vendorów, a jak raz się z jakimś spotkam, i mu ufam, to każdy następny raz jest z górki.
I jeszcze, ja mam potrzebe opróżnić tylko gdy najważniejsze obowiązki są wykonane, a jak się kończy to się nie przejmuje już więcej przez jakiś czas, więc troche inna sytuacja

Ok, dzięki za info ogólnie.
Lece spać ale jeszcze coś dodam, źle to o adhd napisałem, po prostu mam o wiele większą chęć jak coś u mnie leży, a impulsywność to dosłownie cecha adhd
I też nie uważam grupek telegramowych za wiarygodne źródło, tylko tam jest łatwy dostęp do vendorów, a jak raz się z jakimś spotkam, i mu ufam, to każdy następny raz jest z górki.
I jeszcze, ja mam potrzebe opróżnić tylko gdy najważniejsze obowiązki są wykonane, a jak się kończy to się nie przejmuje już więcej przez jakiś czas, więc troche inna sytuacja
| Wiadomości w tym wątku |
|
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 21:04
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Bortak42 - 29.01.2026, 22:03
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 22:29
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 29.01.2026, 22:56
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 23:14
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 29.01.2026, 23:21
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 23:29
|