24.07.2022, 18:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2022, 20:17 przez Weteran.)
(24.07.2022, 14:01)SztywnyMisza napisał(a): radze uważać na te substancje jest w kurwe mocna przy pierwszym strzale iv nie wiem ile zajebalem bo na oko było sypane substancja wchodzi momentalnie nie zdążyłem nawet dobrze igły wyciągnąć a już miałem grubo poschizowalem się w chuj myślem ze umieram poszedłem obudzić ziomka żeby po karetkę dzwonił bo umieram a wcale ziomka nie było ja byłem sam i gadalem z nim normlanie go widziałem a jego tam nie było xDDDgruba jazda jak chuj nigdy tak Nie miałem w wjazd jak po dobrej czwórce odrazu się pocisz jak pojebany i masz wygrzew w srodku jak po jakims opio
następnym razem lepiej zważ nie dawaj więcej niż 20mg na start, jak wiadomo każdy kryształ jest lepszy ponieważ krystalizacja to forma oczyszczania np. Masz metę czeska z garnka wyglada jak by ci ja ktoś pomoczył a Meksykańska jest w dużych kryształach. Dlatego alfa w pudrze lub Alfa rock która jest prasowana pewnie z wypełniaczem, nie są tak mocne, ta alfą zachowuje się dokładnie jak alfy z 2k15 białe abc i przezroczyste kryształy