Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie
26.02.2026, 15:55
(18.02.2026, 20:26)DannyDeVito napisał(a): Sorry ale nie moge sie powstrzymac - wyczuwam osobnika ktory bedzie ulegly wobec kobiety.
Ja mialem okazje dzis testowac Coco Cheerry. Proch nie jest mokry, jest sypki i przyjemnie dzieli sie lajny. Co do dzialania akurat nie bylem w towarzystwie tylko roblem prace kreatywn, mozna sie w miare skupic ale ogolnie nijako.Troche pobudzio ale bez jakiegos wielkiego halo. W dobrym towarzystwie moze byc inaczej. Tabletka medikinetu IR 10mg robi mnie duzo fajniej. Na samotne cpanko rekreacyjne lub pod wkonanie jakichs waznych czynnosci raczek moepolecam, Impreozwanie z tym w towarzystwie widac po poprzednich postach duzo zmienia. Ciezko z tym przesadzic, jest mocna empatia, produkt lajtowy, lekko schodzi.
A i jeszcze minusik, co w tym dziadostwie siedzi? W sensie ktory CMCk? Pali nos co lajne a szkoda z takiego fajnego produktu robic bombki.... .
DanyDeVito rozumiem co masz na myśli z uległością wobec kobiet I informuję że jednak nie do końca dobrze mnie wyczułeś
Bardzo zwracam uwagę właśnie na niepodległość wobec kobiet.Osobnicy ulegli sa wtedy gdy nie czekają blisko rok by coś miłego napisać do kochanej jednak koleżanki.Cieszę się, że naprawiłem sobie akurat tę relację.To jest osoba, którą znam odkąd ona miała 7 lat a ja 17.Teraz mamy znacznie więcej.Przez lata była mi kimś bardzo bliskim i kochanym. Od czasu wojny w Ukrainie się to trochę zmieniło bo zapraszałem ją na strzelnicę i zachęcałem by od małego uczyła swego syna jak ma nastawiać się do swoich potencjalnie przyszłych przeciwników.Oglądałem mężczyn z Syrii I widziałem jak oni wychowują się od małego na twardych wojowników. Widziałem nastolatków ścianających głowy z lekkością i satysfakcją jakby to była gra na Playstation..Chciałem by syn mojej koleżanki nie był przy takowych kompletną ofiarą I szukałem dla nich czegoś pośrodku.Czyli strzelanie, walki no i też chciałem by koleżanka zapozała się z tym co znaczy być mężczyzną w Syrii.Bo goście z Syrii są jednak imponujacy i twardzi .Nie bardzo potrafiłem jej do tego zachęcić i wtedy relacja się oziębiła.Przez ponad rok pozostawałem bez jakichkolwiek substancji psychoaktywnych i na Cherry Coco wyczułem, że stałem się dla niej nadmiernie wymagający w tym aspekcie.W ten rok trzeżwości emocjonalnie zapomniałem, że to bardzo empatyczna I jednak strasznie lagodna dziewczyna jest.
Chciałem by myślała po wojskowemu jak kobiety z Izraela I to była jednak mentalna przesada z mojej strony
A Ty kolego już wstrzelany i szykujesz się na ewentualną wojnę? Cwiczysz, strzelasz i walczysz ?
Zachęcam!