Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
3 godzin(y) temu
(07.03.2026, 20:36)Konrad Curze napisał(a): Ktoś coś testował tutejszą amfę?
kiedyś dostałem jako gratis tą suchą i była lepsza od niejednej przetasowanej jakimś gównem na osiedlu, teraz zamówiłem większą ilość i zobaczymy co gołąb przyniesie
(Wczoraj, 23:08)Konrad Curze napisał(a): Ale to są przeważnie analogi fety z przetrąconym profilem z rekreacyjnego na taki dostosowany do ptorzeb ADHD-owców - brałem metylofenidat o przedluzonym dzialaniu i no za wielkiego potencjały rekreacyjnego w tym nie widzę. Może jakaś dexamfetamina, ale jest samo w sobie drogie, diagnozy na ADHD nie mam i nie dostane, bo operuje zupelnie inaczej niz osoba z ADHD a jako ze jest to nowe to też trudno dostać na czarnym rynku.
jestem osobą z ADHD, dobra amfetamina mnie uspokaja - da się na niej w coś wkręcić tak, że tracisz poczucie czasu, ale w porównaniu do osób z normalnie funkcjonującym mózgiem nie wypierdala mnie tak, że muszę coś zrobić albo jak zacznę coś robić to nie mogę przestać, nie jestem przysłowiowo "naciśnięty" bardziej wyciszony i skupiony; nie powiem kilka razy było naprawdę dobrze, ale to już w ciągu gdzie przemiał ilości też był spory wtedy swoje ruchy mógłbym śmiało określić niekontrolowanymi