Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
25.07.2022, 23:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2022, 23:26 przez SztywnyMisza.)
ta alfa jest tak popierdolenie mocarnie mocna ze cieszę sie ze mi sie to już skończyło radze uważać uważać vapo to tam chuj myślałem ze to są już schizy alfie w dobre ale przy iv to kurwa Cipacz się chowa robiłem strzały tak +- 150-200mg przy każdym jest taki wjazd z jakies 10 min dobry hardkor ze to jest chuj 5 mapb się przy tym chowa Jeszcze pieknie sie rozupuscza <3 ale radzę uwazac po 2 strzale zlapaly mnie takie schizy ze sam w to nie dowierzalem siedziałem sobie w lasku takim na laweczce grzalem alfe i iv walilen i przy tym jest taka drozka nagle widzę jak jakąś babka idzie tak naprawdę sobie ja ujebalem tam nikogo nie było XDD i słyszałem jak mówi do kogoś spokójnie zaraz się nim polivja zajmie mówię sobie co ja pojebalo czy co poschizowalem się trochę a właśnie co miałem iv walić odeszlem dalej ale widziałem z daleka to miejsce no i zajebalem sovie iv ledwo ledwo oczy widziałem przez chwilę zostawiam temat i mówię chuj ide tam nagle widzę 2 typów typów cZapce i krótkich spodenkach i bluzkach No wyglądali jak krymuchy ale to sobie tez ujebalem nikogo nie było tam XDD później jakieś omamy sluchowe wkurwr mialem a jak sie ciemno w tym lesie zrobiło to spierdolilem bo za bardzo poschizowany bylem XDDD alfiura Meg dobra polecam każdemu ale z umiarem ja juz chyba raczej nie będę korzystał z tego produktu bo te schizy przy iv sa pojebane a ja tylko kryształ iv wale vapo fajnie nawet mi się spodobało Ale nie daje mi tyle eufori i frajdy co przy iv no i Kurwa ten dym gorący ale ten sposób wydajny w chuj co mi sie podobalo no i uzależnia to też wkurwe co do szczura się nie wypowiem bo nie jadłem jedyny minus tej alfy właśnie to ze nakurwialem iv i vapo tylko a mam klame zapchana no i trochę mnie kabelki smyraja a to też pewnie z tego powodu że z 6 igly walilem