Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
Nikt takich głupot z tego co widzę tutaj nie pisał.
Jedyne do czego doszło, to założenie kółka wzajemnej adoracji i lizania się po jajcach 3 panów.
Może od początku i powoli, bo widzę, że żaden z was nie operuje ilorazem inteligencji wyższym od szympansa.
Ja:
Nie widzę tutaj żadnej nieprawdy.
3CMC w swoim wpływie na wyrzut neuroprzekaźników oferuje znaczną przewagę dopaminy nad serotoniną.
Dla jakich użytkowników zatem przeznaczone jest 3CMC?
Żeby do tego dotrzeć musimy wiedzieć jakie są efekty wyrzutu dopaminy:
Euforia dopaminowa (układ nagrody - god mode/"udało mi się"), speed, motywacja.
#
Sniff/vapo - szybki wyrzut dopaminy, rush, jebnięcie
Oral - większy wyrzut serotoniny (rozlanie, plusz - do których powolne wzrastanie i brak kopa wręcz pasuje), działanie rozłożone w czasie, brak kopa.
Jeśli istnieją użytkownicy, którzy lubią dopaminowce/stymulanty bez tego jebnięcia w sagan na początku to zwrócę wam honor.
Chociaż nie, bo równie dobrze moglibyście zażywać po 70mg sniffem co 15 minut, zamiast 500mg oral co 1,5 godziny, ale jak widać zawsze mieliście łeb do interesów.
Podsumowując.
Z mojej strony nigdzie nie było informacji: dopaminowce=sniff, serotoninowce=oral.
Bierzcie se jak chcecie, a ja kogo chcę będę uważał za idiotę. Za to nasi pradziadkowie napierdalali się w Powstaniu warszawskim.
Bupropion to lek, nie wiem czy widziałeś kiedyś kogoś poza ćpunami, kto waliłby leki sniffem.
Ale pod narrację Ci pasowało.
Z tego co wiem, to bliżej temu do zastosowania technicznego niż rekreacyjnego do czego NEP nadaje się idealnie, 3CMC niestety nieco gorzej
Nigdzie nie napisałem, że bombki wali się z substancji euforycznych... Ale Ty chyba tak... https://dopal.org/showthread.php?tid=110...3#pid32713
Definicja każdego z tych rodzajów euforii jest mi również znajoma od co najmniej 5 lat.
Jedyne do czego doszło, to założenie kółka wzajemnej adoracji i lizania się po jajcach 3 panów.
Może od początku i powoli, bo widzę, że żaden z was nie operuje ilorazem inteligencji wyższym od szympansa.
Ja:
Cytat:Była bardziej euforyczna, bo wyciskałeś z 3CMC serotoninę, której tam prawie nie ma waląc absurdalnie duże ilości i gwałcąc sobie narządy.
Nie widzę tutaj żadnej nieprawdy.
3CMC w swoim wpływie na wyrzut neuroprzekaźników oferuje znaczną przewagę dopaminy nad serotoniną.
Dla jakich użytkowników zatem przeznaczone jest 3CMC?
Żeby do tego dotrzeć musimy wiedzieć jakie są efekty wyrzutu dopaminy:
Euforia dopaminowa (układ nagrody - god mode/"udało mi się"), speed, motywacja.
#
Sniff/vapo - szybki wyrzut dopaminy, rush, jebnięcie
Oral - większy wyrzut serotoniny (rozlanie, plusz - do których powolne wzrastanie i brak kopa wręcz pasuje), działanie rozłożone w czasie, brak kopa.
Jeśli istnieją użytkownicy, którzy lubią dopaminowce/stymulanty bez tego jebnięcia w sagan na początku to zwrócę wam honor.
Chociaż nie, bo równie dobrze moglibyście zażywać po 70mg sniffem co 15 minut, zamiast 500mg oral co 1,5 godziny, ale jak widać zawsze mieliście łeb do interesów.
Podsumowując.
Z mojej strony nigdzie nie było informacji: dopaminowce=sniff, serotoninowce=oral.
Bierzcie se jak chcecie, a ja kogo chcę będę uważał za idiotę. Za to nasi pradziadkowie napierdalali się w Powstaniu warszawskim.
(22.03.2026, 13:49)Lukas1985 napisał(a): kurde. może warto napisać do producenta bupropionu, że muszą walić to ludzie sniffem, bo tam nie ma serotoniny i marnują towar.
Bupropion to lek, nie wiem czy widziałeś kiedyś kogoś poza ćpunami, kto waliłby leki sniffem.
Ale pod narrację Ci pasowało.

(22.03.2026, 23:07)wwojtuss napisał(a): a jak walilem bombki z nepa zeby rozlozyc speeda w czasie i nie byc wystrzelonym?
Z tego co wiem, to bliżej temu do zastosowania technicznego niż rekreacyjnego do czego NEP nadaje się idealnie, 3CMC niestety nieco gorzej

(22.03.2026, 23:07)wwojtuss napisał(a): "bombki wali sie z substancji euforycznych" a nooooooooooooooooooo a 3cmc jaka jest? przeciez dzialanie 3cmc to euforia dopaminowa xD sa rozne rodzaje euforii, dopaminowa serotoninowa opioidowa gabaergiczna no od chuja tych euforii jest, czemu jak zwykle na tym forum jest uzywany podzial jednoosiowy EŁFO I SPID
Nigdzie nie napisałem, że bombki wali się z substancji euforycznych... Ale Ty chyba tak... https://dopal.org/showthread.php?tid=110...3#pid32713
Definicja każdego z tych rodzajów euforii jest mi również znajoma od co najmniej 5 lat.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that