Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
14.04.2026, 14:36
(24.03.2026, 10:23)GlasshanD napisał(a): Niedawno temu po przeczytaniu kilku postów jak to niektórym użytnikom udawało się w dobe czy dwie przepalić "taczkę " tego hexa co mnie mocno porywało w poszukiwaniu odpowiedzi na to molestujace mnie pytanie , zdumienie ,niedowiarzanie w jednym .
Nie moglem inaczej jak zamówić samemu piątkę aby samemu z bliska móc zbadać szczegółowo z bliska przyjrzeć się powyzszemu zjawisku jak to możliwe aby pablowy Hex mógł tak porwać najtwardszych weteranów ów specyfiku o amatorach nie wspominającgdzie ja jestem gdzieś po środku tej skali .
Powiem tak
Jeden z kilku najlepszych Hex jaki kiedykolwiek było mi dane badać który porywa ,wciąga niczym czarna dziura
Moje 5g zniknęło w niecałe 2 doby także otrzymałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie w kolorze full HD
Dawno temu nie bawiłem się tak dobrze
Deski które kreslilen oscylowały w granicach 60 /70 mg które były idealne .
Na zyliard % niebawem będzie ponownie pobierany bo jest po prostu wyborny !
Biorąc po uwagę, że kreśliłes po 70mg, a taka kreska trwa godzinę do półtorej to na przećpane 5tki potrzebowałbyś minimum około 71,43h, czyli trzy doby nie dwie.
Pytanie brzmi, dlaczego mataczysz?

gdzie ja jestem gdzieś po środku tej skali .