Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Krakow- mefedron
Szydercy. Ja wiem, że jestem hujową matka i zawsze taka byłam, aaaaale: od dziesięciu lat jestem z nim dniem i nocą, codziennie mu powtarzam, że bardzo go kocham i robię dosłownie wszystko co mogę by sprawić, by miał dobre dzieciństwo. Od jedenastu lat nie miałam alkoholu w ustach, z nikim się nie spotkałam, a w głowie miałam tylko Jego i wszystkie te problemy które się wokół nas zebrały....
Chłopcy ja wiem, że to wygląda średnio, ale ja już dalej tak nie mogę. Potrzebuje się od tego wszystkiego oderwać na chwilę i uciec
Oj nawet nie wiesz jak ciężko jest mnie wprowadzić z równowagi...
Panie Maniek, nie chce podważać Pana zdania ani nic w tym stylu, ale napisałam ten post na wzór posta na temat Warszawy... Myślałam, że skoro taki post już istnieje, to nic się nie stanie gdy powstanie podobny...
Chłopcy ja wiem, że to wygląda średnio, ale ja już dalej tak nie mogę. Potrzebuje się od tego wszystkiego oderwać na chwilę i uciec
( 4 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): Wydaje Ci się, że jesteś cierpliwsza i opanowana XD
To, że nie jestem święty, to mało powiedziane. Ale nigdy nie zajmowałbym się dzieckiem pod wpływem narkotyków.
Powiem Ci coś od czego białka w oczach Ci się zetną - jesteś złą matką
Czekamy na wybuch złości
Oj nawet nie wiesz jak ciężko jest mnie wprowadzić z równowagi...
Panie Maniek, nie chce podważać Pana zdania ani nic w tym stylu, ale napisałam ten post na wzór posta na temat Warszawy... Myślałam, że skoro taki post już istnieje, to nic się nie stanie gdy powstanie podobny...
| Wiadomości w tym wątku |
|
Krakow- mefedron - przez Roftw - 5 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez doxyou - 5 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez Roftw - 5 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez doxyou - 4 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez horsii - 4 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez kej9 - 4 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez Bortak42 - 4 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez Roftw - 4 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez Chochlik - 2 godzin(y) temu
RE: Krakow- mefedron - przez Roftw - 2 godzin(y) temu