Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
No właśnie z mefem mi ciężko przeesadzić, w sumie to mi się nigdy nie zdarzyło... prócz akcji mixa z NEPem haha
ale to był przypadek XD
a 3MMC zdarzyło mi się przesadzić, ogólnie to "nic" się nie dzieje strasznego - o ile nie boisz się że Ci coś w głowie pierdolnie, bo ciśnienie mi takie podeszło, że ja pierdole...
To samo miałam z 3CMC... tutaj bardzo kontroluje dawki, chociaz to co ostatnio ma Escobar to jest zajebiste! serio... chyba najlepsza ( najlżejsza dla organizmu ) 3CMC jakie jadłam.
Fajnie by było, gdyby takie czyste wynalazki w postaci właśnie 3MMC się u Patrona pojawiły ah
To już chyba raczej mi się wydaje kwestia predyspozycji organizmu...
Bo jeden lubi tę stymulacje z 3MMC drugi właśnie tego nie lubi...
tak czy siak 3MMC działa na pewno dłużej i to jest wydaje mi się główna zaleta tego ustrojstwa
ale to był przypadek XDa 3MMC zdarzyło mi się przesadzić, ogólnie to "nic" się nie dzieje strasznego - o ile nie boisz się że Ci coś w głowie pierdolnie, bo ciśnienie mi takie podeszło, że ja pierdole...
To samo miałam z 3CMC... tutaj bardzo kontroluje dawki, chociaz to co ostatnio ma Escobar to jest zajebiste! serio... chyba najlepsza ( najlżejsza dla organizmu ) 3CMC jakie jadłam.
Fajnie by było, gdyby takie czyste wynalazki w postaci właśnie 3MMC się u Patrona pojawiły ah

(08.06.2026, 22:46)daniel776 napisał(a): Dla mnie działąnie 3MMC to zubożone 4MMC mimo że mega fanem serotoninowego pluszu nie jestem,poprostu ratio w mefce bardziej mi odpowiadaChoć na balety dla ogłady wybrałbym metafedron
To już chyba raczej mi się wydaje kwestia predyspozycji organizmu...
Bo jeden lubi tę stymulacje z 3MMC drugi właśnie tego nie lubi...
tak czy siak 3MMC działa na pewno dłużej i to jest wydaje mi się główna zaleta tego ustrojstwa

Choć na balety dla ogłady wybrałbym metafedron