Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
20.05.2026, 10:35
U nas raczej nie ma, tak jak mówisz HL miał piękną na początku ale z każdym na następnym co raz gorzej a to co t teraz było to nie mam pojęcia co to, chyba że się już zmieniło bo zazwyczaj nie jesteśmy informowani
Be objective and honest.
06.06.2026, 23:32
U nas na forum ma tylko ten vendor:
https://dopal.org/showthread.php?tid=930
Tzn, niby jest wątek z 3MMC ale czy mają na stanie to ja nie wiem...
https://dopal.org/showthread.php?tid=930
Tzn, niby jest wątek z 3MMC ale czy mają na stanie to ja nie wiem...
08.06.2026, 19:48
Szkoda, że tak ciężko teraz z 3mmc...swojego czasu dużo bardziej mi podchodziło niż mef oraz wszelkie cmc.
08.06.2026, 20:46
trójka miała ..MA taką siłę której nie ma MEF
to jest jej i zaleta i wada...
bardzo podobne w działaniu aczkolwiek na 3jce jest więcej energii i nie usadza w fotelu tak jak 4MMC
przy 3MMC trzeba uważać z dawkami, bo ładnie może ciśnienie wypierdolić
i trzyma dłużej niż MEF... także jak przesadzisz - no to wiadomo się dłużej modlisz o zejście haha 
tak czy inaczej fajnie by było gdyby się tu u jakiegoś lokalnego vendora pojawiłA czysta trójeczka.
to jest jej i zaleta i wada...bardzo podobne w działaniu aczkolwiek na 3jce jest więcej energii i nie usadza w fotelu tak jak 4MMC
przy 3MMC trzeba uważać z dawkami, bo ładnie może ciśnienie wypierdolić
i trzyma dłużej niż MEF... także jak przesadzisz - no to wiadomo się dłużej modlisz o zejście haha 
tak czy inaczej fajnie by było gdyby się tu u jakiegoś lokalnego vendora pojawiłA czysta trójeczka.
08.06.2026, 22:46
Dla mnie działąnie 3MMC to zubożone 4MMC mimo że mega fanem serotoninowego pluszu nie jestem,poprostu ratio w mefce bardziej mi odpowiada
Choć na balety dla ogłady wybrałbym metafedron
Choć na balety dla ogłady wybrałbym metafedron
No właśnie z mefem mi ciężko przeesadzić, w sumie to mi się nigdy nie zdarzyło... prócz akcji mixa z NEPem haha
ale to był przypadek XD
a 3MMC zdarzyło mi się przesadzić, ogólnie to "nic" się nie dzieje strasznego - o ile nie boisz się że Ci coś w głowie pierdolnie, bo ciśnienie mi takie podeszło, że ja pierdole...
To samo miałam z 3CMC... tutaj bardzo kontroluje dawki, chociaz to co ostatnio ma Escobar to jest zajebiste! serio... chyba najlepsza ( najlżejsza dla organizmu ) 3CMC jakie jadłam.
Fajnie by było, gdyby takie czyste wynalazki w postaci właśnie 3MMC się u Patrona pojawiły ah
To już chyba raczej mi się wydaje kwestia predyspozycji organizmu...
Bo jeden lubi tę stymulacje z 3MMC drugi właśnie tego nie lubi...
tak czy siak 3MMC działa na pewno dłużej i to jest wydaje mi się główna zaleta tego ustrojstwa
ale to był przypadek XDa 3MMC zdarzyło mi się przesadzić, ogólnie to "nic" się nie dzieje strasznego - o ile nie boisz się że Ci coś w głowie pierdolnie, bo ciśnienie mi takie podeszło, że ja pierdole...
To samo miałam z 3CMC... tutaj bardzo kontroluje dawki, chociaz to co ostatnio ma Escobar to jest zajebiste! serio... chyba najlepsza ( najlżejsza dla organizmu ) 3CMC jakie jadłam.
Fajnie by było, gdyby takie czyste wynalazki w postaci właśnie 3MMC się u Patrona pojawiły ah

(08.06.2026, 22:46)daniel776 napisał(a): Dla mnie działąnie 3MMC to zubożone 4MMC mimo że mega fanem serotoninowego pluszu nie jestem,poprostu ratio w mefce bardziej mi odpowiadaChoć na balety dla ogłady wybrałbym metafedron
To już chyba raczej mi się wydaje kwestia predyspozycji organizmu...
Bo jeden lubi tę stymulacje z 3MMC drugi właśnie tego nie lubi...
tak czy siak 3MMC działa na pewno dłużej i to jest wydaje mi się główna zaleta tego ustrojstwa
09.06.2026, 21:53
Ja do 3mmc mam specjalny sentyment, bo w roku jakoś 2014 był to pierwszy keton jakiego spróbowałem i pamiętam, że 250mg oral+100mg sniff na wejściu czesało wtedy aż miło. Później weszło 3cmc i mimo, że mocniej jebie w dekiel to nie miało już tej lekkości i magii co 3mmc. Wiadomo jak ktoś patrzy na to, żeby bardziej się naćpać to takie 3cmc wyjebie go mocniej, ale kosztem bardziej mechanicznej bomby, a w 3mmc ta faza była taka bardziej płynna i "naturalna". 3mmc oral potrafiło całe działanie zamknąć się w okolicach 4-5 godzin, więc faktycznie działał długo.
DarkSonia Pamiętam jak kiedyś poczęstowałem koleżankę 250mg oral, która nigdy nic nie brała i się wtedy zdziwiłem, że po tym można mieć źle. Chodziła w kółko w tę i z powrotem i ewidentnie było widać, że faza ją przerosła. Później było już okej, peak ją trochę przygniótł.
DarkSonia Pamiętam jak kiedyś poczęstowałem koleżankę 250mg oral, która nigdy nic nie brała i się wtedy zdziwiłem, że po tym można mieć źle. Chodziła w kółko w tę i z powrotem i ewidentnie było widać, że faza ją przerosła. Później było już okej, peak ją trochę przygniótł.
09.06.2026, 21:58
Tu fakt... 3MMC oral potrafi zmieść z planszy bardziej niż Mefik chyba ( przy tej samej dawce ) haha
11.06.2026, 12:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.06.2026, 12:35 przez kiertnik82.)
Na 3mmc przeżywałem większe bomby niżeli na 4mmc, lecz zdaję sobie sprawę, że 3mmc było brane "na początku kariery" z tego typu specyfikami i stąd mogła wynikać jego moc. Na tamte czasy (czyli jakieś 12 lat temu) najczęstszym słowem, gdy zaczynał się wjazd i pojawiał się rozmyty, klatkujący obraz było "ooo jaaaa"