Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GR8CHEMS.IS - Temat główny
(28.06.2026, 00:39)kwejpex napisał(a): ta napisalem, tez niby do tego gr8chems, mowi ze to fejki i to zglosi, ale nie bierze odpowiedzialnosci za to . dla mnie to scam 100%,. a te karty do bankomatu co dodaje, fejur jak huj. nie zamawiajcie nic, i tyle wam polecam.
wczesniej jakies kody wklejal z promocjami, a teraz cisza. ktos kupil to cisza
jakie karty do bankomatu o czym ty piszesz? było mówione na grupach że lata gość podsszywający sie pod szefa a ty łykasz wszystko jak pelikan tak czy siak kontakt jest wszystko jest jak najbardziej ok czekam na swoje zamówienie
(28.06.2026, 11:57)kupa42 napisał(a): kwejpex co Ty wymyślasz jakie karty do bankomatu nic takiego nie ma u niego do kupienia to jakieś fake konto proboje sprzedawać materiał i te karty to wszystko fake jest
z was naprawdę są takie bażanty i nie rozumiecie że w czacie podszywają się pod bossa i scammuja??
wchodźcie na stronę i tam róbcie zamówienia tylko bo Boss i tak nie odbiera zamówień na czacie i mnie nie wkurwiajcie że Boss wali wałki bo to jest rzetelna firma jak on jest to nawet na inne sklepy nie patrzę, od 2022 współpracujemy i nigdy wyjebki nie było z jego strony !! tylko wy sami dajecie się scammowac bo nawet nie potraficie sprawdzić kto jest adminem grupy i czat z nim otworzyć !
pisał to kuzyn pudzilli
a teraz jeszcze wam dopowiem że ma on trochę utrudnione ruchy dlatego nie ma tak często kodów ale wszystko śmiga ! i kody są ale nie tak często
widzę koleszka w temacie u flighta tak samo jak ja a ludzie co tam skomlaja to tam wiesz dalej niech biorą klefa od pabla bo ich nie stać na porządny temat