Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
(prawie) "Metazgon"
Ładnych parę lat temu, po około dwuletnim już ciągu najlepszej fety pod słońcem zostałem wysłany za namową, a może i presją najbliższych na pierwszy detoks z Ich nadzieją na to, że to mi pomoże, jednak młody Kajazik miał w głowie fiu bździu totalne i tylko myślał jak się porobić.
.
Detoks, wtedy jeszcze 2 oddziały na przeciwko siebie - dla alkoholików i dla narkomanów. Nigdy wcześniej żadnych klonów ani nic z tych rzeczy, jedynie gdzieś obiło mi się o uszy to i owo. Wówczas na detoksie był program metadonowy.
.
W głowie tylko jak zmienić stan świadomości. Wychodzimy grupą na spacer i nie wiem jak, nie wiem skąd w szafce którejś pacjentki dostrzegłem Clonazepam. Nie wiedziałem co to i na co, wiedziałem jedynie, że psychotrop i że może sieknąć. Wziąłem jedną tabletkę i bania niesamowita jak na tamte okoliczności, podobało mi się.
.
Na drugi dzień, jako, że od samego początku pobytu fascynowała mnie dyżurka Pielęgniarek a zwłaszcza magazynek za nią wpadłem na spontaniczny pomysł:
GDY BĘDZIE JUŻ POLANE DLA METADONOWCÓW I WYŁAPIĘ TROCHE ZAMIESZANIA W Kolejce I CHWILĘ NIEUWAGI PIGUŁY, ŁYKNĘ SOBIE TROCHE BO TO BĘDZIE BANIA Z TEGO CO WIEM.
Tak też zrobiłem, nie pamiętam ile porcji wypiłem, ale zdążyłem zdecydować się na prysznic i pójść go zacząć brać.
.
Ocknąłem się na łóżku, na korytarzu, z cewnikiem, z wkurwioną śmiertelnie Pielęgniarką (co zresztą odczułem w przyrodzeniu, tak w tej złości mi cewnik wyszarpnęła).
.
W skrócie klon z tego co mi się przypuszcza jeszcze płynął we krwi, wzmacniając działanie metadonu którego dawka była dla mnie niemal śmiertelna. Znalazł mnie ktoś w łazience gdy zapadłem i zdążyli coś zrobić, żebym przeżył.
.
Puenta:
Życie mamy jedno, więc zyjmy dobrze.
Wszystko jest dla ludzi, lecz bawmy się mądrze.
.
.
Wiadomości w tym wątku |
(prawie) "Metazgon" - przez Kajabuza - 07.08.2022, 12:37
RE: (prawie) "Metazgon" - przez kot_kreskowy - 07.08.2022, 15:06
RE: (prawie) "Metazgon" - przez KACPER - 09.08.2022, 18:31
RE: (prawie) "Metazgon" - przez Attenborough - 17.09.2022, 20:28
RE: (prawie) "Metazgon" - przez fiodor - 17.09.2022, 20:47
RE: (prawie) "Metazgon" - przez Attenborough - 17.09.2022, 21:14
RE: (prawie) "Metazgon" - przez Zenez - 10.11.2022, 00:01
RE: (prawie) "Metazgon" - przez Twilight Sparkle - 24.02.2023, 12:48
RE: (prawie) "Metazgon" - przez DissoEnjoyer - 24.02.2023, 18:58