Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
09.08.2022, 09:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2022, 10:21 przez bonzajmatejko.)
(09.08.2022, 07:18)Weteran napisał(a): Wszędzie gdzie nie widzę tej nazwy profilu to narzeka, czy to tutaj czy w dark necie. To chyba jakiś szpiegula sergeja 😂 czy jak mu tam było z dopka
No to chyba Ci trochę korki wyjebało przyjacielu, bo jedyne gdzie miałem początkowo obiekcje to do designera w związku z tym, że mieliśmy problemy z komunikacją, ale wszystko ostatecznie wyszło tak jak miało być o czym z resztą napisałem w tym samym temacie. Jak szukasz sensacji lub chcesz zabłysnąć to posyp sie brokatem, a jeśli nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz, bo śmietnik w postaci twoich mało błyskotliwych postów nam tutaj nie potrzebny.
Pozdro
(09.08.2022, 08:15)Gekon napisał(a): Smak ma rzeczywiście specyficzny jak już pisałem, ale efekty jak pihp, a to z gotowaniem to nie wiem o co chodzi. Może koledzy dodaja do tego wody. U mnie wszystko okej i nie wiem jaka substancja moze sie po podgrzaniu gotowac poza woda xDNa przykład sorty definitywnie nie nadajace sie do palenia, euforyki chyba są w tej grupie większościowo.
Jeśli chodzi o smak to spośród moich odbiorców kazdy stwierdza, że to w ogóle nie smakuje jak alfa, a mam kontakt i ze swiezakami jak i ludzmi którzy w rc siedzą od czasu jak były legalne czyli od dawna