Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Regulamin nagród za aktywność
17.04.2022, 07:50
Oto zwyciezcy:
Szyderca 10g
Zenez 7g
dimiliki 5g
Mariusz Sanitariusz 3g
@PUDZILLA 3g
Pazyfea 3g
@HokusPokus 3g
eneduerabe 3g
YasiuKiszczaK69 3g
Alkopoligamia 3g
cropp 3g
Beeniepatu 3g
Agata22 3g
SztywnyMisza 3g
MarekToZiomal 3g
Wybrane osoby proszone są o napisanie PW do mnie. W godzinach popołudniowych poproszę o dane, które podacie mi w PRIVNOTE.
Ja PW z danymi otwierać nie będę, po prostu przekażę je bezpośrednio od razu do vendora.
Popołudniu również zostanie wytypowany post tygodnia także zedytuje ten post lub napisze nowy No i oczywiście gratuluje zwycięzcom
Jeszcze jedno, jesli ktos z jakiegoś powodu nie chce nagrody to też prosiłbym o taka informacje na PW
UPDATE
Pare osób jeszcze nie podało mi danych adresowych do wysyłki. Pomyślimy co zrobić ze spóźnialskimi, ale możliwe że wysyłka ich nagrod moze nastąpić dopiero w przyszły poniedziałek, także jak komuś zalezy na czasie to lepiej dzis jeszcze mi PW wysłać.
Ponadto nagroda za post tygodnia otrzymuje @PUDZILLA a w zasadzie horsi, także prosiłbym, żeby on też trochę tej nagrody spróbował, ewentualnie możesz podać mi jego dane adresowe i oczywiście gratuluje.
Link do posta
https://dopal.net/Temat-Wielki-przekr%C4...C4%87-cz-1
Przekazałem vednorowi notki privnote, które napisały mi na PW i to na dziś wszyscy.
Przypominam użytkownicy dimiliki oraz kiszczak o napisaniu do mnie pw nawet jeśli nie chcecie nagrody.
Szyderca 10g
Zenez 7g
dimiliki 5g
Mariusz Sanitariusz 3g
@PUDZILLA 3g
Pazyfea 3g
@HokusPokus 3g
eneduerabe 3g
YasiuKiszczaK69 3g
Alkopoligamia 3g
cropp 3g
Beeniepatu 3g
Agata22 3g
SztywnyMisza 3g
MarekToZiomal 3g
Wybrane osoby proszone są o napisanie PW do mnie. W godzinach popołudniowych poproszę o dane, które podacie mi w PRIVNOTE.
Ja PW z danymi otwierać nie będę, po prostu przekażę je bezpośrednio od razu do vendora.
Popołudniu również zostanie wytypowany post tygodnia także zedytuje ten post lub napisze nowy No i oczywiście gratuluje zwycięzcom
Jeszcze jedno, jesli ktos z jakiegoś powodu nie chce nagrody to też prosiłbym o taka informacje na PW
UPDATE
Pare osób jeszcze nie podało mi danych adresowych do wysyłki. Pomyślimy co zrobić ze spóźnialskimi, ale możliwe że wysyłka ich nagrod moze nastąpić dopiero w przyszły poniedziałek, także jak komuś zalezy na czasie to lepiej dzis jeszcze mi PW wysłać.
Ponadto nagroda za post tygodnia otrzymuje @PUDZILLA a w zasadzie horsi, także prosiłbym, żeby on też trochę tej nagrody spróbował, ewentualnie możesz podać mi jego dane adresowe i oczywiście gratuluje.
Link do posta
https://dopal.net/Temat-Wielki-przekr%C4...C4%87-cz-1
Przekazałem vednorowi notki privnote, które napisały mi na PW i to na dziś wszyscy.
Przypominam użytkownicy dimiliki oraz kiszczak o napisaniu do mnie pw nawet jeśli nie chcecie nagrody.
Wiadomości w tym wątku |
Regulamin nagród za aktywność - przez Admin - 06.04.2022, 11:13
RE: Regulamin nagród za aktywność - przez hulerkfow23 - 17.04.2022, 07:50
RE: Regulamin nagród za aktywność - przez Maniek - 25.04.2022, 17:36
RE: Regulamin nagród za aktywność - przez Admin - 06.01.2023, 12:29
RE: Regulamin nagród za aktywność - przez Maniek - 26.01.2025, 00:21
|