Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
Jestem juz po kilku liniach wszystkie okolo 150mg dla mnie taka dawka jest wystarczajaca. Jestem teraz na spacerze na terenach zielonych na obrzeżach miasta zrobilem sobie maly przystanek na piwko.
Dzialnie
Czuc bardzo przyjemny speeed nie jest nachalny tylko taki w sam raz eufo tez bardzo przyjemne i odczówalne. Ostatni szurek poleciał okolo godzine temu a mimo to jeszcze mnie trzyma. Każda dorzutka robi tak samo dobrze. Strasznie sie po tym poce i oczy troche wystrzelone
Jak ja lubię te spacery po rc
Do tego nutka na słuchawkach najbardziej wchodzą mi remiksy starych nutek na yt
Dodam jeszcze od siebie ze mimo iż trójeczka bardzo dobra to niestety mało wydajna odebrałem paczke okolo 15 i została mi tylko jedna kreska na potem bo zaaplikowalem niedawno i trzyma jeszcze
Dzialnie
Czuc bardzo przyjemny speeed nie jest nachalny tylko taki w sam raz eufo tez bardzo przyjemne i odczówalne. Ostatni szurek poleciał okolo godzine temu a mimo to jeszcze mnie trzyma. Każda dorzutka robi tak samo dobrze. Strasznie sie po tym poce i oczy troche wystrzelone
Jak ja lubię te spacery po rc
Do tego nutka na słuchawkach najbardziej wchodzą mi remiksy starych nutek na yt
Dodam jeszcze od siebie ze mimo iż trójeczka bardzo dobra to niestety mało wydajna odebrałem paczke okolo 15 i została mi tylko jedna kreska na potem bo zaaplikowalem niedawno i trzyma jeszcze