Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
06.09.2022, 14:53
(02.09.2022, 20:13)tomala napisał(a): Teraz jestem na fonie, ale jak wrócę to pokaże film i foty. Czerwony i lekko niebieski to na bank nie alfy. Nawet profil działania kompletnie inny. I tak już kasy nie odzyskam bo po reklamacji majl odważyłem się tu napisać. Reklamacja majl zlana bo rzekomo pierdole głupoty, jednak Mecke i Marquius się nie mylą. Sklep poleciał w chuja i nie ma teraz nawet honoru się przyznać.
Ja już leje na te pieniądze. Sklep wcisnał wała i tyle. I nie pisz, że te regenty się nie nadają, bo akurat do alfapodobnych sa idealne.
I gdzie ******** są Twoje zdjęcia???? Pc ci się rozwalił? Ty ******* uważasz że ja jestem naganiaczem ? *********wymoderowano******** policyjny , ty *********** zamówiłeś alfe chyba od sergiusza z dupy fescie *********** .... nigdy *********** szydercy nie porownuj do naganiacza ******************bo mogę cię kupić byś mi dupe po sraniu wycierał! Jesteś zwykly ********** co kręci koperkowe aferki ukrainskie i ssij ******** tam na niebieskim czy innym kurestwie ! I jak krecisz aferę ************* to wlacz pc bo na fonie nie umiesz wysłać filmu ani zdjecia .... **********wieje jak ***********... widziałeś moje recenzję? Każda z foto i wszystkie sorty takie same ************ auuuuuuu! Macheta na brzydki ryj!
Maniek napisał 06.09.2022, 15:02:
Proszę o (minimalną) kulturę w swoich wypowiedziach! Rozumiem oburzenie, ale przecież można napisać dosadnie bez używania zasobu słów rodem z największego rynsztoku... Pokaż, że jesteś poziom wyżej, a nie kilka niżej.
Proszę o (minimalną) kulturę w swoich wypowiedziach! Rozumiem oburzenie, ale przecież można napisać dosadnie bez używania zasobu słów rodem z największego rynsztoku... Pokaż, że jesteś poziom wyżej, a nie kilka niżej.