Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
06.09.2022, 22:24
Szyderca to, ze to podstawiona pala byla, to od poczatku bylo wiadomo. Nie ma co tracic nerwow na typow, co zgrywaja merytoryczniakow, lecz gdy trafia na swiadoma osobe, to zaczynaja mataczyc. Typ zostal wyjasniony i szkoda nerwow na taka frajerzyne.
A w ogole to super, ze podliczyles ile tematu dostales od Escobar jako nagrody. Ponad 100gr? Niech ludzie widza, ze na tym forum, dane slowo jest drozsze od pieniedzy. I niech mi nikr nie powie, ze co to dla vendora, skoro kupuje taniej i go stac. Pokazcie mi drugiego V, ktory co tydzien sle circa 30g za free. Nie naganiaczom i samplarzom. Ludziom z Forum
A w ogole to super, ze podliczyles ile tematu dostales od Escobar jako nagrody. Ponad 100gr? Niech ludzie widza, ze na tym forum, dane slowo jest drozsze od pieniedzy. I niech mi nikr nie powie, ze co to dla vendora, skoro kupuje taniej i go stac. Pokazcie mi drugiego V, ktory co tydzien sle circa 30g za free. Nie naganiaczom i samplarzom. Ludziom z Forum
YOUR ATTORNEY