Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
17.09.2022, 15:18
(17.09.2022, 09:21)Kaja napisał(a):Generalnie wszystko ok. Rakieta przebyła długą drogę, ale dzięki temu... Zapomniałem. Serio. Taka zawiecha nagła.
A. Już wiem dzięki temu na obczyzne zamówiłem nie za minimalną kwotę, no i najlepszym dla mnie "kurą".
WAŻNE WEDŁUG MNIE:
(Tzn według jakiejś intuicji, troski i w interesie czlowieniu, wszystkich V i z troski o moje LOVKI💜 Forum, jeśli wyolbrzymiam proszę mnie skarcić jak gnoja )A więc, zamówienie jak zawsze szybko, DUŻO, TANIO, ESCO😋😋😋😋😋😋😋
aż się nuci pod nosem. 😋
Otrzymałem 5g 3CMC oraz 5G a-pihp, nie ważone, ale z samarkami pokazywało jakoś 7-8g u obu zawodników.
.
Jedyny mankament, to taki, że oba nie podpisane. I o tyle o ile ja wiem, a raczej się domyślam co jest co (ale dla pewności sprawdziłem zanim cmc przydawkowałem normalnie)
Tak nosz kurde. W głowie mi się rodzi pytanie, czy jakby w takiej sytuacji jakiś nowicjusz wziął 200mg alfy, czy by się nie wystraszył, zaraz mama, pogotowie, psiarnia (chyba teraz lekarz ma obowiązek zgłoszenia zatruć RC szanownej policji) i czy to w najgorszym wypadku nie daje nam nagłośnienia sprawy z RC itd. 🤔
Beeniepatu mogę prosić o wyrażenie Twojego zdania? 😋
.
POZA TYM CO? TEMATY KOZAK, ALFY PIHP BIORĘ PO 20-30MG, PO NOCCE DOBRZE STIMUJE W DZIEŃ. 3CMC. W KOŃCU ZAZNAŁEM TEGO CZEGO OCZEKUJĘ OD 3_Chlorokatyatykoniu.
"BRAĆ PÓKI DAJĄ, BO PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ, ŻE Z ŁEZKĄ W OKU BĘDZIEMY WSPOMINAĆ JAK TO KIEDYŚ BYŁO, JAKIE BYŁY CZASY GDZIE 5G SZTOSU PO 2 PAKI...
TERAZ TO NIE MA CZASÓW..."
(kolorowość postu zrobiona z pełną swiadomaocia.
Nie pod wpływem eufori)
Admin Maniek Escobar priv. 🙂
Moje zdanie jest takie, ze kazdy kto decyduje sie na uzywanie substancji psychoaktywnej, musi podchodzic do kazdego testu zachowujac podstawowa zasade - probe uczuleniowa. Podpisanie samarki nie jest zadna gwarancja, ze temat nie zrobi Ci kuku. Nawet jesli jest to to co zamawiane. To po pierwsze. Po drugie mozna dyskutowac o tym czy V powinien podspisywac temat czy nie. Sa argumenty za i przeciw. Po trzecie, postepowanie w przypadku zatrucia substancjami psychoaktywnymi zalezy od tego czy ujawniono przy kims takie srodki czy nie. Oczywiscie badania toksykologiczne definiuja kolejne kroki. Czasem bedzie to skutkowalo np wjazdem na kwadrat 😎
YOUR ATTORNEY