Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
Co tu pisac jak zawsze aktywne.
Może nie widac po zdjeciu ale bylo biale i w chuj suche teraz sie trafilo. jak dla mnie takie sobie, ale cenowo się opłaca brać.
W miare spoko kryształy nie za twarde nie miekkie.
Testy towca to
2 szczur doswiadczony bardziej niz ja we wszystkich uzywkach mowi ze w tych cenach jest spoko.
3 szczur tester byl zadowolony 8/10.
Miał dobrze i był zadowolony az nie wierzyłem ze tak dobrze może miec.
Zjedlismy 3 razy po 200mg na osobe w ciagu 2 godzin (w sumie to w 90 minut).
Jak dla mnie może za mała dawka i lecę do szczura po koncowke gołebia i zajebie odpowiednia dawke. To napiszę cos wiecej.
Wracajac do tematu to typowa trójka aktywna.
Od miesiaca jest raczej powtarzalna faza.
Cena i pakowanie na plus.
Kopie ale zaawansowani urzytkownicy musza chyba więcej zajebać (takie czasy)
W sumie nie ma co się rozpisywać jest powtarzalność, sort aktywny ,cena w miare ok ,paki dolatuja wiec chyba git
Jak zawsze 0.1~0.2g więcej.
Ja jestem w miare przeoranym cpunem jak nie masz wyjebanej tolerki nie sugerujsie moimi dawkami tylko sam sobie zacznij od 100mg i dokladaj az do pożądanego efekt. Towar w miare bezpieczny ciężko zrobic sobie nim kuku na muniu .
Od zioma wiem ze w pewnym duzym miescie u mnie lata to samo za 50-70zl za g to lepiej se zamówić xD
Może nie widac po zdjeciu ale bylo biale i w chuj suche teraz sie trafilo. jak dla mnie takie sobie, ale cenowo się opłaca brać.
W miare spoko kryształy nie za twarde nie miekkie.
Testy towca to
2 szczur doswiadczony bardziej niz ja we wszystkich uzywkach mowi ze w tych cenach jest spoko.
3 szczur tester byl zadowolony 8/10.
Miał dobrze i był zadowolony az nie wierzyłem ze tak dobrze może miec.
Zjedlismy 3 razy po 200mg na osobe w ciagu 2 godzin (w sumie to w 90 minut).
Jak dla mnie może za mała dawka i lecę do szczura po koncowke gołebia i zajebie odpowiednia dawke. To napiszę cos wiecej.
Wracajac do tematu to typowa trójka aktywna.
Od miesiaca jest raczej powtarzalna faza.
Cena i pakowanie na plus.
Kopie ale zaawansowani urzytkownicy musza chyba więcej zajebać (takie czasy)
W sumie nie ma co się rozpisywać jest powtarzalność, sort aktywny ,cena w miare ok ,paki dolatuja wiec chyba git
Jak zawsze 0.1~0.2g więcej.
Ja jestem w miare przeoranym cpunem jak nie masz wyjebanej tolerki nie sugerujsie moimi dawkami tylko sam sobie zacznij od 100mg i dokladaj az do pożądanego efekt. Towar w miare bezpieczny ciężko zrobic sobie nim kuku na muniu .
Od zioma wiem ze w pewnym duzym miescie u mnie lata to samo za 50-70zl za g to lepiej se zamówić xD