Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dożywotni Detox by Kaja
22.09.2022, 20:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2022, 20:49 przez kot_kreskowy.)
(22.09.2022, 18:49)Diabełek25K napisał(a): kot_kreskowy Chyba na każdego przyjdzie taki dzień kiedyś.W każdym razie za Ciebie też trzymam kciuki jak staniesz przed tak ciężką decyzją.Trzeba dawać wtedy kroki w przód a nie w tył🙂
Ja już miałem przystopować od 1 września, ale puki co, moje założenia chuj strzelił🤨
A nie, czekaj, to nie chuj.
To a-pvp, 3cmc pablo , White-Elephant, 4cmc, 3mmc i trochu amfetaminu...🤣🤣🤣
Ja pierdolę, miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze.
Niby się człowiek łudził, a jednak wiedział jak będzie 🤣
Tyle,że u mnie to już sytuacja jest klarowna od kilku lat. Jestem całkowicie świadom tego co robię. Nikt mnie nie pogania i mam trochę na to wyjebane. Nic nie jest w stanie mnie złamać, no jestem twardym skurwielem😎
Sytuacje typu :wysypywanie towaru do kibla, sprzątanie chaty z wszystkiego co tylko kojarzy się z ćpaniem , zrywanie kontaktów z ćpunami i dilerami, usuwanie kont związanych z ćpaniem itp, to ja już dawno mam za sobą.
Sam to przerabiałem i wiem doskonale jaki kocioł w głowie ma teraz @"Kaja" i przez jaki dramat musi przechodzić.
Wewnętrzny bunt, poczucie niemocy i odrzucenia, bardzo głębokie bicie się z samym sobą, te wszystkie stany przechodziłem, ba ,ze mną było nawet gorzej, bo nie potrafiłem sam siebie zaakceptować...
Ja to wszystko znam, naprawdę to samo przechodziłem.
Takie zachowania jak wysypywanie towaru są bardzo potrzebne i są bardzo pozytywne👍
Działają niczym wentyl bezpieczeństwa, zapobiegają totalnej autodestrukcji.
Musisz to zrobić, aby pokazać samemu sobie, że jeszcze masz nad tym kontrolę i że to TY tu rządzisz, a nie jakieś pierdolone dragi.
@"Kaja" jesteś na dobrej drodze👍
Nie poddawaj się i walcz, jestem z Tobą stary❤