Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tripy - Najgorsze przezycia
kiedyś siedziałem u znajomego, przyniosłem ze sobą parę tematów w torbach w tym 4-ho-mipty zielone, jeszcze od pasjonata (miały bodajże po 30mg) i clonazolamy 0,5mg w tabletach, też zielone od primasort.ru. przezwałowany po 48h na b-k mówię do kumpla, że jak poszedł już do kuchni, to żeby mi przyniósł kilka zielonych tabletek, bodajże 6. przyniósł, zjadłem, i jak po 20 minutach sytuacja zwałowa nie uległa poprawie to zacząłem sie martwić i kazałem mu pokazać z której torby wziął - wtedy sie zesrałem, no bo oczywiscie, dotarło do mnie że zeżarłem blisko 200mg homipta
ubrałem się momentalnie zanim jeszcze weszło i mnie rozjebalo i pobiegłem do domu - miałem może z 15 minut, to pod koniec drogi już drzewa do mnie kurwa gadały. w domu się tylko zawinąłem w kołdrę, a potem coś mi się grubo ujebało bo cały czas czułem jakbym się palił czy coś więc z kołdrą i pierdolcem wylądowałem w wannie w zimnej wodzie całość przelezałem w tej wannie powtarzając sobie mantry na uspokojenie i skupiajac sie na oddychaniu itd. po wszystkim się czułem jakbym z wietnamu wrócił.
ubrałem się momentalnie zanim jeszcze weszło i mnie rozjebalo i pobiegłem do domu - miałem może z 15 minut, to pod koniec drogi już drzewa do mnie kurwa gadały. w domu się tylko zawinąłem w kołdrę, a potem coś mi się grubo ujebało bo cały czas czułem jakbym się palił czy coś więc z kołdrą i pierdolcem wylądowałem w wannie w zimnej wodzie całość przelezałem w tej wannie powtarzając sobie mantry na uspokojenie i skupiajac sie na oddychaniu itd. po wszystkim się czułem jakbym z wietnamu wrócił.